Headlines News :

Free Chat


Free Web Cam Chat

Cam Chat-UserPlane


ΠΡΟΣΟΧΗ!Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ CHAT ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ CHAT
...
Cam Chat - PRIVATE

Home » » sexy-hot news

sexy-hot news

Written By Αρμαγεδώνας Έλευσις on Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013 | 11:44 μ.μ.

sexy-hot news


Sexy Subject

Posted: 02 Jan 2013 11:11 PM PST

Sexy Subject


Η ηθοποιός Chloe Dykstra σε topless προσωπικές φωτογραφίες που διέρρευσαν..

Posted: 02 Jan 2013 10:00 PM PST

Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-01

 

 

 

 

 

Η 24χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο Chloe Dykstra που έχουμε δει και στην Βρετανική σειρά του BBC «Doctor Who» σε topless προσωπικές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.. μας δείχνει επιτέλους το ωραίο στήθος της!

Δείτε την

 

 

 

 

 

 

 

Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-02 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-03 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-04 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-05 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-09 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-06 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-08 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-07

Η Johana Villafane γδύνεται στο Maxim Αργεντινής

Posted: 02 Jan 2013 10:00 AM PST

johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-01

 

 

 

 

 

Η Johana Villafane ποζάρει με τα άκρως απαραίτητα για το Maxim Magazine Αργεντινής Ιανουαρίου 2013

Δείτε την

 

 

 

 

 

 

 

 

johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-02

johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-03

johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-04

johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-06

johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-08

johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-07

You are subscribed to email updates from KANONI TV
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

[SPAM - BARRACUDA] [Hotline] PIAZZA del POPOLO

Posted: 02 Jan 2013 09:41 PM PST

PIAZZA del POPOLO


Δράση ανάπλασης παλιού Τελωνείου Δράμας Έλληνες και ξένοι επενδυτές θέλουν το Λιμάνι Καβάλας Στις 14 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις Κοπή βασιλόπιτας στην ΠΕ Έβρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Γιατί δεν βγάζει τις κουκούλες ο Δένδιας … σύμφωνα με το «μανιφέστο» Σαμαρά; Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στην Κομοτηνή ο Γιώργος Ζηλούδης Στα Γρεβενά κρατείται ο 27χρονος κατηγορούμενος της δολοφονίας στην Ξάνθη Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα στην Κομοτηνή Αντλία θερμότητας στο κολυμβητήριο Καβάλας Αφιέρωμα της Κινηματογραφικής Λέσχης της ΦΕΞ στο Δήμο Αβδελιώδη Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου της Δράμας Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ (ΒΙΝΤΕΟ) Ευχές με τον κόσμο αντάλλαξε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στους αυτοδιοικητικούς του Έβρου Περιοδεία στον Βόρειο Έβρο για τον βουλευτή Μαρίνο Ουζουνίδη Στην Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης για πάνω από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας ο Προϋπολογισμός του 2013

Δράση ανάπλασης παλιού Τελωνείου Δράμας

Posted: 02 Jan 2013 07:19 AM PST

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Δραμινών του Διοικητηρίου η παρουσίαση της δράσης: «Ανάπλαση Περιβάλλοντος Χώρου, Καθαριότητα, Συντήρηση και Φύλαξη Κτιρίων Κυριότητας ή Χρήσης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας».
Η δράση υλοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του  προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ευχαρίστησε τους ωφελούμενους και όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και την επιτυχία της παραπάνω δράσης, και τόνισε πως μέσω αυτής υλοποιήθηκε σημαντικό έργο από το οποίο ωφελήθηκαν τόσο οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας όσο και η τοπική κοινωνία.
«Δεν ήταν ένα συγκεκαλυμμένο επίδομα ανεργίας», τόνισε για άλλη μια φορά, «αλλά μια ουσιαστική βοήθεια σε πάρα πολλούς τομείς. Το έργο που υλοποιήθηκε και παραδόθηκε στον τομέα της συντήρησης κτιρίων και υποδομών, μας υπενθύμισε γα μια ακόμα φορά πόσο ουσιαστική ήταν η συγκεκριμένη δράση.
Το κτίριο του παλαιού Τελωνείου είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η δράση πέτυχε παραδίδοντας ένα κτίριο που αποτελεί διατηρητέο μνημείο - σημείο ιστορικής αναφοράς για την πόλη μας και πάλι στην δραμινή κοινωνία. Μετά το πέρας όλων των εργασιών επισκευής, το κτίριο θα δοθεί προς χρήση σε πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της Δράμας».

Έλληνες και ξένοι επενδυτές θέλουν το Λιμάνι Καβάλας

Posted: 02 Jan 2013 07:00 AM PST

Στο πρώτο πλάνο των αποκρατικοποιήσεων των ελληνικών λιμένων περνά ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας καθώς η γεωστρατηγική του θέση στο υπογάστριο της ανατολικής Ευρώπης και η εγγύτητά του με τους υπάρχοντες και υπό κατασκευή αγωγούς φυσικού αέριου συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων υποψηφίων επενδυτών.
Γαλλικές, καναδικές και ισραηλινές επιχειρήσεις είναι μεταξύ αυτών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο στο παρελθόν όσο και πρόσφατα.
Η ΟΛΚ ΑΕ είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των τεσσάρων λιμανιών στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας: του Κεντρικού Λιμένα Καβάλας, του εμπορικού λιμένα «Φίλιππος Β'» στη Νέα Καρβάλη, του Λιμένα Ελευθερών και του Λιμένα Κεραμωτής. Τεσσάρων λιμανιών με διακριτούς ρόλους, αλλά μία στόχευση:
Να καταστήσουν το λιμενικό σύστημα της Καβάλας ένα σημαντικό κόμβο θαλασσίων μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο των Ανατολικών Βαλκανίων.
Η Καβάλα βρίσκεται πάνω στους ενεργειακούς δρόμους της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μπορεί να αποτελέσει τερματικό σημείο εκφόρτωσης υγροποιημένου φυσικού αερίου και διασύνδεσής του στα δίκτυα. Ακόμα στην περιοχή υπάρχουν υποθαλάσσιες κοιλότητες με υδρογονάνθρακες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλέον ως φυσικές αποθήκες φυσικού αέριου, καθώς η τεχνολογία είναι διαθέσιμη και εφαρμόζεται σε πολλά μέρη του κόσμου.
Πρόκειται για γεωλογική κοιλότητα που περικλείει υφιστάμενο κοίτασμα φυσικού αερίου. Εξαιτίας της κομβικής θέσης της φυσικής αυτής αποθήκης, είναι αυτονόητο το ενδιαφέρον ενεργειακών επιχειρήσεων, ενώ ήδη επενδυτές από τον Καναδά έχουν κάνει επαφές με ιδιώτες που εμπλέκονται στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της περιοχής.
Η κυβέρνηση δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ακριβή στρατηγική για το πως θα προχωρήσει στην παραχώρηση των δικαιωμάτων χρήσης-εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων, η οποία έχει όμως ενταχθεί στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Η πολιτική θα καθοριστεί μετά από την εισήγηση των συμβούλων του δημοσίου. Βάσει του προγράμματος οι διαδικασίες θα πρέπει να ξεκινήσουν τον Μάιο του 2013 και να ολοκληρωθούν στο πρώτο τρίμηνο του 2014.
Παράλληλα οι λιμενικές υποδομές της Καβάλας έχουν περιληφθεί σε ένα σχέδιο πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη ενός διαδρόμου συνδυασμένων εμπορευματικών μεταφορών που θα συνδέει το Αιγαίο με τη Μαύρη Θάλασσα.
Ο διάδρομος αυτός, φέρει την ονομασία «Sea2Sea» και περιλαμβάνει τις θαλάσσιες μεταφορές από τις κύριες ρότες της Μεσογείου στα λιμάνια της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης, σιδηροδρομική μεταφορά από τα δύο αυτά ελληνικά λιμάνια στα λιμάνια Burgas και Varna και από εκεί στο λιμάνι του Russe στο Δούναβη και τμήμα θαλάσσιας μεταφοράς από τα δύο βουλγαρικά λιμάνια προς τα λιμάνια της βόρειας και ανατολικής Μαύρης Θάλασσας.
Ο διάδρομος αυτός μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική της σύνδεσης του Αιγαίου με τη Μαύρη Θάλασσα που πραγματοποιείται μέσω των στενών του Βοσπόρου.
Προ μηνός πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του TEN-T Executive Agency της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, συνάντηση εργασίας για το έργο Sea2Sea. Στη συνάντηση μετείχαν εκπρόσωποι του TEN-T Executive Agency (το οποίο έχει υπό την επίβλεψή του τα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών), του Ελληνικού Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας, του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης και του Βουλγαρικού Υπουργείου Μεταφορών.
Είναι χαρακτηριστικό της κινητικότητας πως ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, κ. Στράτος Σιμόπουλος, επισκέφθηκε την Παρασκευή τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την πρόοδο των έργων στο Λιμενικό σύστημα Καβάλας.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΚ ΑΕ, κ. Αδάμ Κοσμίδης, του παρουσίασε την πρόοδο εργασιών του έργου επέκτασης και θωράκισης του προσήνεμου μόλου, του επιβατικού Λιμένα, του έργου κατασκευής αποσπασμένου κυματοθραύστη στον εμπορικό λιμένα Φίλιππος Β' και δρομολόγησαν την δημοπράτηση επέκτασης των βορείων κρηπιδωμάτων στον εμπορικό λιμένα Φίλιππος Β'.
Πρέπει να προστεθεί ότι πλησίον των υποδομών αυτών της Καβάλας βρίσκεται και η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων, η οποία διαθέτει τόσο δικό της προβλήτα όσο και άδεια παραγωγής ηλεκτρισμού 400MW για την οποία επίσης έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από Έλληνες και ξένους επενδυτές, αλλά η εμπλοκή της στην υπόθεση της Proton Bank και ο μεγάλος δανεισμός της την έχουν οδηγήσει σε προβληματική θέση.
Το εάν θα υπάρξει συνολική λύση ή επιμέρους παραχωρήσεις θα κριθεί από τον συνδυασμό των πολιτικών αποφάσεων, των δικαστικών εξελίξεων και των αποφάσεων των πιστωτριών τραπεζών, σημειώνουν κύκλοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, προ έτους μεγάλος Έλληνας εφοπλιστής φέρεται να υπέβαλε πρόταση προς τους τότε μετόχους της ΒΦΛ για εξαγορά της μονάδας έναντι ποσού της τάξης των 40 εκατομμυρίων την οποία δεν έκαναν δεκτή θεωρώντας την, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πολύ χαμηλή.

Στις 14 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Posted: 02 Jan 2013 06:59 AM PST

Μαζί με τη νέα χρονιά έρχονται και οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, με την ελπίδα ότι η αγορά θα σημειώσει ανάκαμψη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εμπόρων οι τιμές των προϊόντων θα μειωθούν ακόμα και έως 70%, με την ελπίδα πως θα υπάρξει η αγοραστική ζήτηση που δεν σημειώθηκε τις ημέρες των εορτών. Μάλιστα σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η κίνηση στα καταστήματα μειώθηκε άνω του 50% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2011.
Η περίοδος των εκπτώσεων θα ξεκινήσει, βάσει νόμου, τη δεύτερη Δευτέρα του έτους, 14 Ιανουαρίου 2013 και θα ολοκληρωθούν στις Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Πέμπτη.
Οι Εμπορικοί Σύλλογοι εφιστούν τις προσοχή τόσο στους καταστηματάρχες, όσο και στους πελάτες καθώς η αναγραφή της διπλής τιμής των προϊόντων είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.
Παράλληλα, υπενθυμίζουν ότι εάν διαπιστωθεί παράβαση του νόμου ή παραπλάνηση των καταναλωτών οι ποινές και τα πρόστιμα είναι βαρύτατα.

Κοπή βασιλόπιτας στην ΠΕ Έβρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Posted: 02 Jan 2013 02:56 AM PST

Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, έγινε ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου, όπου δέχθηκε τις ευχές για το νέο έτος από τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους φορέων και πολίτες.
Η πίτα ήταν παραδοσιακή θρακιώτικη τυρόπιτα με «σημάδια», ενώ το τυχερό φλουρί έτυχε η σύζυγος του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βασιλική Λαμπάκη. Το δώρο ήταν ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα του νομού μας από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Πέπλου, ο οποίος επιμελήθηκε και τον μπουφέ.
Στην τελετή παρέστησαν οι βουλευτές Γεώργιος Ντόλιος και Μαρίνος Ουζουνίδης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων, Απόστρατων Αξιωματικών Έβρου, διευθυντές υπηρεσιών κ.α. 

Γιατί δεν βγάζει τις κουκούλες ο Δένδιας … σύμφωνα με το «μανιφέστο» Σαμαρά;

Posted: 02 Jan 2013 02:33 AM PST

Ο πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς, έχει δηλώσει με στόμφο τους τελευταίους μήνες, ότι θα βγάλει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους … εγκληματίες, αναρχικούς, ΣΥΡΙΖΑίους! Κι άντε οι προαναφερόμενοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως, αλλά οι υπουργοί του;
Η φωτογραφία είναι από την προσαγωγή αστυνομικών που συμμετείχαν (!!!) στο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε πριν λίγες ημέρες! Δυστυχώς δεν θα δούμε ποτέ το πρόσωπο τους!
Αντιθέτως ο υπουργός Νίκος Δένδιας, θα δίνει στην δημοσιότητα ΠΑΝΤΑ, το πρόσωπο οροθετικών γυναικών, ανηλίκων με ενδείξεις (κι όχι αποδείξεις) για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες, αριστερών και αναρχικών που συμμετέχουν σε πορείες!
Ο εκφασισμός της κοινωνίας συνεχίζεται από την κυβέρνηση … των σωτήρων!

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στην Κομοτηνή ο Γιώργος Ζηλούδης

Posted: 02 Jan 2013 02:32 AM PST

Ο Γιώργος Ζηλούδης είναι ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας, περιβάλλοντος και ανακύκλωσης του δήμου Κομοτηνής με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη.
«Πιστεύω ότι κι εγώ θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πολιτών και το 2013 θα είναι μια "υγιής" περίοδος για το Δήμο», δήλωσε στην ΕΡΑ Κομοτηνής και την δημοσιογράφο Βάσω Μαχαίρα.
Παράλληλα ο κ. Ζηλούδης σημείωσε πως «ο δήμος Κομοτηνής τα επόμενα δύο χρόνια θα καταφέρει να ανακάμψει και θα πάει ακόμη καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια». Απαντώντας δε στο ερώτημα αν η πόλη θα είναι καθαρή και πράσινη; Δήλωσε με σιγουριά «καθαρή και πράσινη οπωσδήποτε, όπως και οι παραλίες του δήμου θα είναι πεντακάθαρες».
Να θυμίσουμε πως το ιστολόγια μας, είχε γράψει πρώτο για την τοποθέτηση του Γιώργου Ζηλούδη στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας στις 3 Νοεμβρίου! Διαβάστε εδώ…

Στα Γρεβενά κρατείται ο 27χρονος κατηγορούμενος της δολοφονίας στην Ξάνθη

Posted: 02 Jan 2013 02:31 AM PST

Στις δικαστικές φυλακές Φελλίου των Γρεβενών κρατείται από το μεσημέρι ο 27χρονος κατηγορούμενος για το αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου, που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην Ξάνθη.
Ο 27χρονος, μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών αρχών της Ξάνθης και την προφυλάκισή του, μετήχθη στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέμεινε το Σαββατοκύριακο απομονωμένος σε κρατητήριο των Μεταγωγών.
Γύρω στις 10 το πρωί ξεκίνησε η μεταγωγή του για τις φυλακές των Γρεβενών όπου έφτασε το μεσημέρι. Προς το παρόν κρατείται σε ειδικό θάλαμο των φυλακών.
Στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα είχε κρατηθεί για ένα 6μηνο και αποφυλακίστηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, υπόθεση για την οποία τελικά αθωώθηκε.

Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα στην Κομοτηνή

Posted: 02 Jan 2013 02:30 AM PST

Ένα διαφορετικό παιχνίδι, με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την Ανθρωπιά και την Αλληλεγγύη, καλούνται να «παίξουν», οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι φορείς του εθελοντισμού στην Κομοτηνή.
Το παιχνίδι έχει τον πρωτότυπο τίτλο ο «Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» και στηρίζεται στη διανομή σάκων του Αη Βασίλη στις ομάδες που θα σχηματισθούν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, από   ενεργούς πολίτες και συλλόγους , στις 7 το απόγευμα στο Πολυλειτουργικό κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, όπου θα γίνει και η πρώτη καταγραφή του ενδιαφέροντος του κόσμου.
Στη συνέχεια αφού δοθεί ένας σάκος σε κάθε ομάδα, θα τον τοποθετήσουν στα εμπορικά καταστήματα και στις καφετέριες της πόλης, δεδομένου ότι η κάθε ομάδα θα πρέπει να οργανώσει τον τρόπο που θα βρει και θα ενημερώσει τα μέλη της, προκειμένου να πετύχει να συγκεντρώσει τα πιο πολλά είδη τροφίμων, καθώς αυτός είναι ο βασικός όρος του παιχνιδιού.
Αυτή η ομάδα που θα συγκεντρώσει τα πιο πολλά τρόφιμα θα βραβευθεί! Την καταμέτρηση των τροφίμων και την αξιολόγηση θα την ο Ερυθρός Σταυρός της Κομοτηνής!
Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ το διάστημα 13 με 19 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΑ Κομοτηνής, της Άρτεμη Τσολάκη, μέλους της πρωτοβουλίας, είναι μια πρώτη κίνηση και αναμένεται να επακολουθήσουν κι άλλες κοινωνικές δράσεις, που ως στόχο θα έχουν την προσφορά στο συνάνθρωπο και στην εμπέδωση της αίσθησης ότι δεν είσαι μόνος!

Αντλία θερμότητας στο κολυμβητήριο Καβάλας

Posted: 02 Jan 2013 02:29 AM PST

Μία νέα αντλία θερμότητας εγκαταστάθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, προκειμένου να δώσει λύση στο ζήτημα της θέρμανσης του αθλητικού αυτού χώρου με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.
Το σύστημα λειτουργεί πιλοτικά και ήδη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει επιφέρει μείωση στην κατανάλωση ενέργειας, της τάξεως του 40 με 50%. Το σύστημα αυτό θα εφαρμοστεί και σε άλλα δημοτικά κτίρια και εγκαταστάσεις του Δήμου Καβάλας.

Αφιέρωμα της Κινηματογραφικής Λέσχης της ΦΕΞ στο Δήμο Αβδελιώδη

Posted: 02 Jan 2013 02:29 AM PST

Κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης ανοίγει τις πόρτες της η Κινηματογραφική Λέσχη της ΦΕΞ. Τις Δευτέρες 14, 21 και 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στο Δήμο Αβδελιώδη.
Η Κινηματογραφική Λέσχη της ΦΕΞ, είναι από τις παλαιότερες στην Ελλάδα (1971) με πλούσιο πρόγραμμα, κινηματογραφικά αφιερώματα στο βιβλίο, το θέατρο, τη φωτογραφία, τα Βαλκάνια. Δίνει τη δυνατότητα στο σινεφίλ κοινό της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσει δυσεύρετες ταινίες.
Οι συνεργασίες της με άλλα φεστιβάλ και λέσχες φέρνουν νέους δημιουργούς στην πόλη και δίνουν το βήμα σε νέους κινηματογραφιστές.

Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου της Δράμας

Posted: 01 Jan 2013 09:58 PM PST

Με απόφαση του Δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι, οι οποίοι είναι οι εξής: 
Αντιδήμαρχος  Παιδείας Πολιτισμού και Πολεοδομίας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Μλεκάνης  ο οποίος θα είναι και αναπληρωτής Δημάρχου.
Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τοπικής - Οικονομικής Ανάπτυξης, Πληροφορικής ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Ζαχαριάδης.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Κυριάκος Γρηγορίου.
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος  Θέμης Ρεμόντης.
Αντιδήμαρχος  Σιδηρονέου και  Αγροτικής Ανάπτυξης  ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ετόγλου.
Αντιδήμαρχος Διοικητικού,Ππεριβάλλοντας και ΚΕΠ ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαδόπουλος.
Ο Δήμαρχος Δράμας  Κυριάκος Χαρακίδης  παραμένει πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ  καθώς και η υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας  και η διεύθυνση προγραμματισμού υπάγονται  απευθείας στο Δήμαρχο.
Σημειώνεται επίσης ότι οι έμμισθες θέσεις αντιδημάρχων παραμένουν τέσσερις καθώς  οι δύο από τους έξι αντιδημάρχους και συγκεκριμένα ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Ζαχαριάδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ετόγλου  θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως Αντιδήμαρχοι χωρίς αντιμισθία.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί για μία ακόμη θητεία ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος  Μπέσας.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης ανέφερε ότι «η συνεργασία με τους αντιδημάρχους κατά την προηγούμενη περίοδο ήταν άψογη γι αυτό και επιτεύχθηκαν τόσο γρήγορα τόσο θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς χτίζοντας έναν Δήμο που σέβεται και στηρίζει τον δημότη. Η Δημοτική Αρχή με τη νέα σύνθεσή της παραμένει προσηλωμένη στους στόχους της για την ανάπτυξη της ποιότητας ζωής στην πόλη και τα τοπικά διαμερίσματα».

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 01 Jan 2013 09:56 PM PST

Δείτε το μήνυμα του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη για το νέο έτος.

Ευχές με τον κόσμο αντάλλαξε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Posted: 01 Jan 2013 09:55 PM PST

Επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά της Κομοτηνής πραγματοποίησε την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος συνομίλησε με τους επαγγελματίες, αλλά και με πολίτες και αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε, «αφήνουμε πίσω μας μία πολύ δύσκολη χρονιά με προβλήματα που έπληξαν και την τελευταία ελληνική οικογένεια και δυσκολίες οι οποίες δημιούργησαν αδιέξοδα στις Έλληνιδες και τους Έλληνες.
Θέλω να πιστεύω όμως ότι αυτή η χρονιά σηματοδοτεί  κι ένα νέο ξεκίνημα, διότι μέσα από τη σκληρή προσπάθεια που κάναμε τους τελευταίους έξι μήνες διασφαλίστηκε, πρώτον, η παραμονή της Ελλάδας στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και η ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας, η οποία θα φαίνεται, όλο και περισσότερο, τους επόμενους μήνες.
Χρέος δικό μας είναι να συνεχίζουμε την προσπάθεια. Μέσα στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται, η Θράκη και η Ροδόπη να συνεχίσει να παίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και να λύνει κάθε μέρα προβλήματα που αφορούν στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και το νέο έτος  να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, η οποία θα αφήσει πίσω τα χειρότερα και θα φέρει ξανά τα καλύτερα στον τόπο μας».
Ερωτηθείς σχετικά με τα νέα στοιχεία που ανέκυψαν στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, δήλωσε ότι «σε όλα τα θέματα θα πρέπει το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο. Πρέπει σε κάθε χώρο να ξεχωρίσουμε τους υγιείς, τους αποτελεσματικούς και τους καθαρούς, από τους ανέντιμους, τους αδιάφορους και τους αναποτελεσματικούς.
Μόνο αν δημιουργήσουμε μια νέα οριζόντια συμμαχία με τα υγιή στοιχεία όλων των χώρων θα μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από το τέλμα και να την κάνουμε ξανά πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στους αυτοδιοικητικούς του Έβρου

Posted: 01 Jan 2013 09:53 PM PST

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλαν πολιτιστικοί σύλλογοι, στρατιωτικές μπάντες και μικρά παιδιά στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργία Νικολάου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Γιώργο Ούστογλου.
Οι δύο θεσμικοί δέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση τις ευχές και τις εορταστικές μελωδίες, ευχαρίστησαν θερμά όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και τους προσέφεραν παραδοσιακά κεράσματα.
Όλοι τους, ευχήθηκαν το 2013 να είναι μια χαρούμενη χρονιά, καλύτερη για όλους τους Εβρίτες, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αισιοδοξία.

Περιοδεία στον Βόρειο Έβρο για τον βουλευτή Μαρίνο Ουζουνίδη

Posted: 01 Jan 2013 09:52 PM PST

Περιοδεία στο Βόρειο Έβρο πραγματοποίησε ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012.
Ο κ. Ουζουνίδης, επισκέφτηκε το βορειότερο κομμάτι του Έβρου και στα Δίκαια συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι του εξέθεσαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το παραμεθόριο κομμάτι της χώρας. Στην Ορεστιάδα, ο κ. Ουζουνίδης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ, αλλά και του ΙΚΑ Ορεστιάδας.
Στο Διδυμότειχο, επίσκεψη πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου σύμφωνα με το Διοικητή το ίδρυμα λειτουργεί αρκετά καλά, εξυπηρετώντας άρτια τους πολίτες. Επίσης, στο ΙΚΑ οι υπάλληλοι εξέφρασαν για άλλη μια φορά τις ανησυχίες του για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την υπηρεσία τους.
Τέλος, στο Διδυμότειχο ο κ. Ουζουνίδης συνάντησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών Έβρου Ιωάννη Δουλάκη, ο οποίος εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μετά την ψήφιση του νέου νομικού καθεστώτος που αφορά την αδειοδότηση και τη λειτουργία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Ο κ. Ουζουνίδης δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει το θέμα στους αρμόδιους φορείς, ζητώντας απαντήσεις για το σοβαρό αυτό ζήτημα.
Τέλος, στο Σουφλί, ο κ. Ουζουνίδης επισκέφτηκε τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΙΚΑ και της ΔΟΥ Σουφλίου. Τα κτίρια αυτά είναι ιδιόκτητα και μετά την αναστολή των παραπάνω υπηρεσιών αναρωτιέται κανείς τι θα απογίνουν. Είναι πραγματικά κρίμα τα κτίρια αυτά να παραμείνουν ανεκμετάλλευτα. Θα πρέπει άμεσα να αξιοποιηθούν στεγάζοντας δημόσιες υπηρεσίες, διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Είναι γεγονός ότι ο Έβρος, και ιδιαίτερα το Βόρειο κομμάτι του έχει εγκαταλειφτεί από την πολιτεία.
Η αποψίλωση των δημοσίων υπηρεσιών και η αβεβαιότητα των δημοσίων λειτουργών για το μέλλον της υπηρεσίας τους, το κάκιστο οδικό δίκτυο, η έλλειψη κοινωνικής πολιτικής στους κατοίκους μιας από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας με την υπαγωγή του Νομού στη Β' Ζώνη για το επίδομα θέρμανσης και η αδυναμία των κατοίκων να ζεσταθούν, η λειτουργία των Κέντρων Φύλαξης Μεταναστών κάτω από άθλιες συνθήκες και οι αδιευκρίνιστες συνθήκες του μελλοντικού μετασχηματισμού τους σε ολόκληρους οικισμούς, συνθέτουν το σκηνικό των συμπολιτών μας στο Βόρειο Έβρο.

Στην Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης για πάνω από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης

Posted: 01 Jan 2013 09:51 PM PST

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 45χρονος, για κατοχή κάνναβης, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στην κατοχή του, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 58,8 γραμμαρίων.
Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 45χρονου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 564,8 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας ο Προϋπολογισμός του 2013

Posted: 01 Jan 2013 09:51 PM PST

Με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη της Δράμας, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση  του δημιουργικού ρόλου του Δήμου, καταρτίστηκε ο νέος προϋπολογισμός, ο οποίος υπερψηφίστηκε το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου στην συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι περισσότεροι από τους εγγεγραμμένους κωδικούς του νέου προϋπολογισμού εξυπηρετούν τους στόχους που τέθηκαν από την πλευρά του Δήμου Δράμας σε ότι αφορά την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.
Στον συγκεκριμένο προϋπολογισμό, δεν υπάρχουν έσοδα που δεν πρόκειται να εισπραχθούν ούτε υπάρχει υπερεκτίμηση των εσόδων. Με γνώμονα αυτό το σκεπτικό, ο Δήμος της Δράμας θα είναι από τους τελευταίους ΟΤΑ που θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα.
Το σύνολο του φετινού προϋπολογισμού ξεπερνά τα 44.000.000€.
Στα έσοδα αξιοσημείωτο είναι και το προβλεπόμενο ύψος των τόκων καταθέσεων του Δήμου, που για το 2012 θα ξεπεράσει τις 350.000€ ενώ για πρώτη φορά εισάγεται έσοδο από τέλη ελεγχόμενης στάθμευσης.
Η πρόβλεψη για τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για λειτουργικές ανάγκες ανέρχεται στα 7.600.000€. Οι πόροι από τη Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπολογίζεται σε 2.500.000€.
Τα χρήματα που προβλέπονται ότι θα αναλωθούν εντός του 2013 από τα ενταγμένα χρηματοδοτούμενα έργα από το ΕΣΠΑ είναι της τάξης των 4.500.000€, χωρίς να υπολογίζεται η ανάλωση ποσών από τα υπό ένταξη έργα.
Τέλος το χρηματικό υπόλοιπο που μεταφέρεται στο νέο έτος είναι 3.300.000€ από τακτικά έσοδα και 4.000.000€ από έκτακτα έσοδα, δηλαδή άθροισμα 7.300.000€, που αποτελεί επιτυχία σ' αυτό το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.
Αναφορικά με τα έξοδα, συνοπτικά έχουν ενταχθεί αυτούσιες όλες οι προτάσεις των Υπηρεσιών καθώς και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων.
Στον τομέα του αθλητισμού εμφανίζεται μια σειρά παρεμβάσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν συντηρήσεις, επισκευές, φύλαξη για πρώτη φορά αθλητικών χώρων λόγω έλλειψης προσωπικού και πρόληψης από κακόβουλες ενέργειες, προμήθειες αθλητικού υλικού και οργάνων άθλησης, παρεμβάσεις στο Κολυμβητήριο, εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων, φωτισμό σε εγκαταστάσεις, ανακατασκευές υπαίθριων γηπέδων και το κυριότερο κατασκευή νέου υπερσύγχρονου προπονητηρίου.
Σημαντική και καινοτόμα παρέμβαση προβλέπεται με την προμήθεια φωτιστικών και λαμπτήρων LED αξίας, που θα συμβάλει τα μέγιστα στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου, με την ταυτόχρονη δημιουργία οικονομιών κλίμακας.
Μετά την απαραίτητη μελέτη που προηγήθηκε, ο Δήμος Δράμας είναι έτοιμος, για την προμήθεια υλικών σήμανσης, αρίθμησης και ονοματοδοσίας οδών.
Πάντως από την κατάρτιση του προϋπολογισμού καταδεικνύεται η στρατηγική του Δήμου Δράμας για  συστηματική διεκδίκηση ευρωπαϊκών κονδυλίων με την κατασκευή μεγάλων έργων, σημαντικών προμηθειών και απαραίτητων μελετών.
Στον τομέα της καθαριότητας, εκτός των κάδων ανακύκλωσης που προμηθεύτηκε ο Δήμος Δράμας χωρίς κόστος και θα τοποθετηθούν σύντομα, προβλέπεται  αγορά νέων κάδων απορριμμάτων και προμήθεια κάδων-container.
Παράλληλα εγγράφηκε δαπάνη για παρεμβάσεις στην καπναποθήκη της οδού Περδίκα που άνοιξε φέτος μετά από πολλά χρόνια. Προϋπολογίζεται επίσης η συνέχιση των μεγάλων έργων που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, Παλαιό Δημαρχείο, Παιδικός Σταθμός Νέας  Κρώμνης, Κτίριο Σίτισης Μητρόπολης καθώς επίσης και ο 2ος όροφος του Πολιτιστικού Κέντρου Ξηροποτάμου και το ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου από ιδίους πόρους. Ακόμη προβλέπονται βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Κυνοκομείο.
Δημιουργείται ο πρώτος Δημοτικός Κοινωνικός Λαχανόκηπος. Ανακατασκευάζονται πάρκα και κοινόχρηστοι χώροι και προβλέπεται προμήθεια νέων παιδικών χαρών, όπως και όχημα άμεσης επέμβασης, όχημα με υπερκατασκευές καθώς και ηλεκτρικά ποδήλατα στη Δημοτική Αστυνομία.
Τέλος μεταξύ των πολλών μελετών αξίζει να αναφερθεί η μελέτη αποτύπωσης του Ιστορικού Κέντρου, η  μελέτη διαχείρισης ενέργειας των Δημοτικών εγκαταστάσεων η τροποποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης και η μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού.
You are subscribed to email updates from PIAZZA del POPOLO ® To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 1/02/2013 09:41:00 μ.μ.

Η ηθοποιός Chloe Dykstra σε topless προσωπικές φωτογραφίες που διέρρευσαν..

Posted: 02 Jan 2013 10:00 PM PST

Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-01

 

 

 

 

 

Η 24χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο Chloe Dykstra που έχουμε δει και στην Βρετανική σειρά του BBC «Doctor Who» σε topless προσωπικές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.. μας δείχνει επιτέλους το ωραίο στήθος της!

Δείτε την

 

 

 

 

 

 

 

Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-02 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-03 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-04 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-05 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-09 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-06 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-08 Chloe-Dykstra-Leaked-Topless-Photos-kanoni-tv-07

PIAZZA del POPOLO

Posted: 02 Jan 2013 09:41 PM PST

PIAZZA del POPOLO


Δράση ανάπλασης παλιού Τελωνείου Δράμας

Posted: 02 Jan 2013 07:19 AM PST

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Δραμινών του Διοικητηρίου η παρουσίαση της δράσης: «Ανάπλαση Περιβάλλοντος Χώρου, Καθαριότητα, Συντήρηση και Φύλαξη Κτιρίων Κυριότητας ή Χρήσης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας».
Η δράση υλοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του  προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ευχαρίστησε τους ωφελούμενους και όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και την επιτυχία της παραπάνω δράσης, και τόνισε πως μέσω αυτής υλοποιήθηκε σημαντικό έργο από το οποίο ωφελήθηκαν τόσο οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας όσο και η τοπική κοινωνία.
«Δεν ήταν ένα συγκεκαλυμμένο επίδομα ανεργίας», τόνισε για άλλη μια φορά, «αλλά μια ουσιαστική βοήθεια σε πάρα πολλούς τομείς. Το έργο που υλοποιήθηκε και παραδόθηκε στον τομέα της συντήρησης κτιρίων και υποδομών, μας υπενθύμισε γα μια ακόμα φορά πόσο ουσιαστική ήταν η συγκεκριμένη δράση.
Το κτίριο του παλαιού Τελωνείου είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η δράση πέτυχε παραδίδοντας ένα κτίριο που αποτελεί διατηρητέο μνημείο - σημείο ιστορικής αναφοράς για την πόλη μας και πάλι στην δραμινή κοινωνία. Μετά το πέρας όλων των εργασιών επισκευής, το κτίριο θα δοθεί προς χρήση σε πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της Δράμας».

Έλληνες και ξένοι επενδυτές θέλουν το Λιμάνι Καβάλας

Posted: 02 Jan 2013 07:00 AM PST

Στο πρώτο πλάνο των αποκρατικοποιήσεων των ελληνικών λιμένων περνά ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας καθώς η γεωστρατηγική του θέση στο υπογάστριο της ανατολικής Ευρώπης και η εγγύτητά του με τους υπάρχοντες και υπό κατασκευή αγωγούς φυσικού αέριου συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων υποψηφίων επενδυτών.
Γαλλικές, καναδικές και ισραηλινές επιχειρήσεις είναι μεταξύ αυτών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο στο παρελθόν όσο και πρόσφατα.
Η ΟΛΚ ΑΕ είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των τεσσάρων λιμανιών στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας: του Κεντρικού Λιμένα Καβάλας, του εμπορικού λιμένα «Φίλιππος Β'» στη Νέα Καρβάλη, του Λιμένα Ελευθερών και του Λιμένα Κεραμωτής. Τεσσάρων λιμανιών με διακριτούς ρόλους, αλλά μία στόχευση:
Να καταστήσουν το λιμενικό σύστημα της Καβάλας ένα σημαντικό κόμβο θαλασσίων μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο των Ανατολικών Βαλκανίων.
Η Καβάλα βρίσκεται πάνω στους ενεργειακούς δρόμους της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μπορεί να αποτελέσει τερματικό σημείο εκφόρτωσης υγροποιημένου φυσικού αερίου και διασύνδεσής του στα δίκτυα. Ακόμα στην περιοχή υπάρχουν υποθαλάσσιες κοιλότητες με υδρογονάνθρακες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλέον ως φυσικές αποθήκες φυσικού αέριου, καθώς η τεχνολογία είναι διαθέσιμη και εφαρμόζεται σε πολλά μέρη του κόσμου.
Πρόκειται για γεωλογική κοιλότητα που περικλείει υφιστάμενο κοίτασμα φυσικού αερίου. Εξαιτίας της κομβικής θέσης της φυσικής αυτής αποθήκης, είναι αυτονόητο το ενδιαφέρον ενεργειακών επιχειρήσεων, ενώ ήδη επενδυτές από τον Καναδά έχουν κάνει επαφές με ιδιώτες που εμπλέκονται στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της περιοχής.
Η κυβέρνηση δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ακριβή στρατηγική για το πως θα προχωρήσει στην παραχώρηση των δικαιωμάτων χρήσης-εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων, η οποία έχει όμως ενταχθεί στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Η πολιτική θα καθοριστεί μετά από την εισήγηση των συμβούλων του δημοσίου. Βάσει του προγράμματος οι διαδικασίες θα πρέπει να ξεκινήσουν τον Μάιο του 2013 και να ολοκληρωθούν στο πρώτο τρίμηνο του 2014.
Παράλληλα οι λιμενικές υποδομές της Καβάλας έχουν περιληφθεί σε ένα σχέδιο πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη ενός διαδρόμου συνδυασμένων εμπορευματικών μεταφορών που θα συνδέει το Αιγαίο με τη Μαύρη Θάλασσα.
Ο διάδρομος αυτός, φέρει την ονομασία «Sea2Sea» και περιλαμβάνει τις θαλάσσιες μεταφορές από τις κύριες ρότες της Μεσογείου στα λιμάνια της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης, σιδηροδρομική μεταφορά από τα δύο αυτά ελληνικά λιμάνια στα λιμάνια Burgas και Varna και από εκεί στο λιμάνι του Russe στο Δούναβη και τμήμα θαλάσσιας μεταφοράς από τα δύο βουλγαρικά λιμάνια προς τα λιμάνια της βόρειας και ανατολικής Μαύρης Θάλασσας.
Ο διάδρομος αυτός μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική της σύνδεσης του Αιγαίου με τη Μαύρη Θάλασσα που πραγματοποιείται μέσω των στενών του Βοσπόρου.
Προ μηνός πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του TEN-T Executive Agency της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, συνάντηση εργασίας για το έργο Sea2Sea. Στη συνάντηση μετείχαν εκπρόσωποι του TEN-T Executive Agency (το οποίο έχει υπό την επίβλεψή του τα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών), του Ελληνικού Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας, του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης και του Βουλγαρικού Υπουργείου Μεταφορών.
Είναι χαρακτηριστικό της κινητικότητας πως ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, κ. Στράτος Σιμόπουλος, επισκέφθηκε την Παρασκευή τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την πρόοδο των έργων στο Λιμενικό σύστημα Καβάλας.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΚ ΑΕ, κ. Αδάμ Κοσμίδης, του παρουσίασε την πρόοδο εργασιών του έργου επέκτασης και θωράκισης του προσήνεμου μόλου, του επιβατικού Λιμένα, του έργου κατασκευής αποσπασμένου κυματοθραύστη στον εμπορικό λιμένα Φίλιππος Β' και δρομολόγησαν την δημοπράτηση επέκτασης των βορείων κρηπιδωμάτων στον εμπορικό λιμένα Φίλιππος Β'.
Πρέπει να προστεθεί ότι πλησίον των υποδομών αυτών της Καβάλας βρίσκεται και η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων, η οποία διαθέτει τόσο δικό της προβλήτα όσο και άδεια παραγωγής ηλεκτρισμού 400MW για την οποία επίσης έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από Έλληνες και ξένους επενδυτές, αλλά η εμπλοκή της στην υπόθεση της Proton Bank και ο μεγάλος δανεισμός της την έχουν οδηγήσει σε προβληματική θέση.
Το εάν θα υπάρξει συνολική λύση ή επιμέρους παραχωρήσεις θα κριθεί από τον συνδυασμό των πολιτικών αποφάσεων, των δικαστικών εξελίξεων και των αποφάσεων των πιστωτριών τραπεζών, σημειώνουν κύκλοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, προ έτους μεγάλος Έλληνας εφοπλιστής φέρεται να υπέβαλε πρόταση προς τους τότε μετόχους της ΒΦΛ για εξαγορά της μονάδας έναντι ποσού της τάξης των 40 εκατομμυρίων την οποία δεν έκαναν δεκτή θεωρώντας την, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πολύ χαμηλή.

Στις 14 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Posted: 02 Jan 2013 06:59 AM PST

Μαζί με τη νέα χρονιά έρχονται και οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, με την ελπίδα ότι η αγορά θα σημειώσει ανάκαμψη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εμπόρων οι τιμές των προϊόντων θα μειωθούν ακόμα και έως 70%, με την ελπίδα πως θα υπάρξει η αγοραστική ζήτηση που δεν σημειώθηκε τις ημέρες των εορτών. Μάλιστα σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η κίνηση στα καταστήματα μειώθηκε άνω του 50% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2011.
Η περίοδος των εκπτώσεων θα ξεκινήσει, βάσει νόμου, τη δεύτερη Δευτέρα του έτους, 14 Ιανουαρίου 2013 και θα ολοκληρωθούν στις Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Πέμπτη.
Οι Εμπορικοί Σύλλογοι εφιστούν τις προσοχή τόσο στους καταστηματάρχες, όσο και στους πελάτες καθώς η αναγραφή της διπλής τιμής των προϊόντων είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.
Παράλληλα, υπενθυμίζουν ότι εάν διαπιστωθεί παράβαση του νόμου ή παραπλάνηση των καταναλωτών οι ποινές και τα πρόστιμα είναι βαρύτατα.

Κοπή βασιλόπιτας στην ΠΕ Έβρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Posted: 02 Jan 2013 02:56 AM PST

Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, έγινε ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου, όπου δέχθηκε τις ευχές για το νέο έτος από τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους φορέων και πολίτες.
Η πίτα ήταν παραδοσιακή θρακιώτικη τυρόπιτα με «σημάδια», ενώ το τυχερό φλουρί έτυχε η σύζυγος του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βασιλική Λαμπάκη. Το δώρο ήταν ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα του νομού μας από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Πέπλου, ο οποίος επιμελήθηκε και τον μπουφέ.
Στην τελετή παρέστησαν οι βουλευτές Γεώργιος Ντόλιος και Μαρίνος Ουζουνίδης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων, Απόστρατων Αξιωματικών Έβρου, διευθυντές υπηρεσιών κ.α. 

Γιατί δεν βγάζει τις κουκούλες ο Δένδιας … σύμφωνα με το «μανιφέστο» Σαμαρά;

Posted: 02 Jan 2013 02:33 AM PST

Ο πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς, έχει δηλώσει με στόμφο τους τελευταίους μήνες, ότι θα βγάλει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους … εγκληματίες, αναρχικούς, ΣΥΡΙΖΑίους! Κι άντε οι προαναφερόμενοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως, αλλά οι υπουργοί του;
Η φωτογραφία είναι από την προσαγωγή αστυνομικών που συμμετείχαν (!!!) στο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε πριν λίγες ημέρες! Δυστυχώς δεν θα δούμε ποτέ το πρόσωπο τους!
Αντιθέτως ο υπουργός Νίκος Δένδιας, θα δίνει στην δημοσιότητα ΠΑΝΤΑ, το πρόσωπο οροθετικών γυναικών, ανηλίκων με ενδείξεις (κι όχι αποδείξεις) για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες, αριστερών και αναρχικών που συμμετέχουν σε πορείες!
Ο εκφασισμός της κοινωνίας συνεχίζεται από την κυβέρνηση … των σωτήρων!

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στην Κομοτηνή ο Γιώργος Ζηλούδης

Posted: 02 Jan 2013 02:32 AM PST

Ο Γιώργος Ζηλούδης είναι ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας, περιβάλλοντος και ανακύκλωσης του δήμου Κομοτηνής με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη.

«Πιστεύω ότι κι εγώ θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πολιτών και το 2013 θα είναι μια "υγιής" περίοδος για το Δήμο», δήλωσε στην ΕΡΑ Κομοτηνής και την δημοσιογράφο Βάσω Μαχαίρα.
Παράλληλα ο κ. Ζηλούδης σημείωσε πως «ο δήμος Κομοτηνής τα επόμενα δύο χρόνια θα καταφέρει να ανακάμψει και θα πάει ακόμη καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια». Απαντώντας δε στο ερώτημα αν η πόλη θα είναι καθαρή και πράσινη; Δήλωσε με σιγουριά «καθαρή και πράσινη οπωσδήποτε, όπως και οι παραλίες του δήμου θα είναι πεντακάθαρες».
Να θυμίσουμε πως το ιστολόγια μας, είχε γράψει πρώτο για την τοποθέτηση του Γιώργου Ζηλούδη στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας στις 3 Νοεμβρίου! Διαβάστε εδώ…

Στα Γρεβενά κρατείται ο 27χρονος κατηγορούμενος της δολοφονίας στην Ξάνθη

Posted: 02 Jan 2013 02:31 AM PST

Στις δικαστικές φυλακές Φελλίου των Γρεβενών κρατείται από το μεσημέρι ο 27χρονος κατηγορούμενος για το αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου, που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην Ξάνθη.
Ο 27χρονος, μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών αρχών της Ξάνθης και την προφυλάκισή του, μετήχθη στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέμεινε το Σαββατοκύριακο απομονωμένος σε κρατητήριο των Μεταγωγών.
Γύρω στις 10 το πρωί ξεκίνησε η μεταγωγή του για τις φυλακές των Γρεβενών όπου έφτασε το μεσημέρι. Προς το παρόν κρατείται σε ειδικό θάλαμο των φυλακών.
Στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα είχε κρατηθεί για ένα 6μηνο και αποφυλακίστηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, υπόθεση για την οποία τελικά αθωώθηκε.

Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα στην Κομοτηνή

Posted: 02 Jan 2013 02:30 AM PST

Ένα διαφορετικό παιχνίδι, με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την Ανθρωπιά και την Αλληλεγγύη, καλούνται να «παίξουν», οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι φορείς του εθελοντισμού στην Κομοτηνή.
Το παιχνίδι έχει τον πρωτότυπο τίτλο ο «Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» και στηρίζεται στη διανομή σάκων του Αη Βασίλη στις ομάδες που θα σχηματισθούν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, από   ενεργούς πολίτες και συλλόγους , στις 7 το απόγευμα στο Πολυλειτουργικό κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, όπου θα γίνει και η πρώτη καταγραφή του ενδιαφέροντος του κόσμου.
Στη συνέχεια αφού δοθεί ένας σάκος σε κάθε ομάδα, θα τον τοποθετήσουν στα εμπορικά καταστήματα και στις καφετέριες της πόλης, δεδομένου ότι η κάθε ομάδα θα πρέπει να οργανώσει τον τρόπο που θα βρει και θα ενημερώσει τα μέλη της, προκειμένου να πετύχει να συγκεντρώσει τα πιο πολλά είδη τροφίμων, καθώς αυτός είναι ο βασικός όρος του παιχνιδιού.
Αυτή η ομάδα που θα συγκεντρώσει τα πιο πολλά τρόφιμα θα βραβευθεί! Την καταμέτρηση των τροφίμων και την αξιολόγηση θα την ο Ερυθρός Σταυρός της Κομοτηνής!
Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ το διάστημα 13 με 19 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΑ Κομοτηνής, της Άρτεμη Τσολάκη, μέλους της πρωτοβουλίας, είναι μια πρώτη κίνηση και αναμένεται να επακολουθήσουν κι άλλες κοινωνικές δράσεις, που ως στόχο θα έχουν την προσφορά στο συνάνθρωπο και στην εμπέδωση της αίσθησης ότι δεν είσαι μόνος!

Αντλία θερμότητας στο κολυμβητήριο Καβάλας

Posted: 02 Jan 2013 02:29 AM PST

Μία νέα αντλία θερμότητας εγκαταστάθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, προκειμένου να δώσει λύση στο ζήτημα της θέρμανσης του αθλητικού αυτού χώρου με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.
Το σύστημα λειτουργεί πιλοτικά και ήδη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει επιφέρει μείωση στην κατανάλωση ενέργειας, της τάξεως του 40 με 50%. Το σύστημα αυτό θα εφαρμοστεί και σε άλλα δημοτικά κτίρια και εγκαταστάσεις του Δήμου Καβάλας.

Αφιέρωμα της Κινηματογραφικής Λέσχης της ΦΕΞ στο Δήμο Αβδελιώδη

Posted: 02 Jan 2013 02:29 AM PST

Κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης ανοίγει τις πόρτες της η Κινηματογραφική Λέσχη της ΦΕΞ. Τις Δευτέρες 14, 21 και 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στο Δήμο Αβδελιώδη.
Η Κινηματογραφική Λέσχη της ΦΕΞ, είναι από τις παλαιότερες στην Ελλάδα (1971) με πλούσιο πρόγραμμα, κινηματογραφικά αφιερώματα στο βιβλίο, το θέατρο, τη φωτογραφία, τα Βαλκάνια. Δίνει τη δυνατότητα στο σινεφίλ κοινό της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσει δυσεύρετες ταινίες.
Οι συνεργασίες της με άλλα φεστιβάλ και λέσχες φέρνουν νέους δημιουργούς στην πόλη και δίνουν το βήμα σε νέους κινηματογραφιστές.

Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου της Δράμας

Posted: 01 Jan 2013 09:58 PM PST

Με απόφαση του Δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι, οι οποίοι είναι οι εξής: 
Αντιδήμαρχος  Παιδείας Πολιτισμού και Πολεοδομίας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Μλεκάνης  ο οποίος θα είναι και αναπληρωτής Δημάρχου.
Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τοπικής - Οικονομικής Ανάπτυξης, Πληροφορικής ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Ζαχαριάδης.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Κυριάκος Γρηγορίου.
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος  Θέμης Ρεμόντης.
Αντιδήμαρχος  Σιδηρονέου και  Αγροτικής Ανάπτυξης  ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ετόγλου.
Αντιδήμαρχος Διοικητικού,Ππεριβάλλοντας και ΚΕΠ ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαδόπουλος.
Ο Δήμαρχος Δράμας  Κυριάκος Χαρακίδης  παραμένει πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ  καθώς και η υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας  και η διεύθυνση προγραμματισμού υπάγονται  απευθείας στο Δήμαρχο.
Σημειώνεται επίσης ότι οι έμμισθες θέσεις αντιδημάρχων παραμένουν τέσσερις καθώς  οι δύο από τους έξι αντιδημάρχους και συγκεκριμένα ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Ζαχαριάδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ετόγλου  θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως Αντιδήμαρχοι χωρίς αντιμισθία.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί για μία ακόμη θητεία ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος  Μπέσας.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης ανέφερε ότι «η συνεργασία με τους αντιδημάρχους κατά την προηγούμενη περίοδο ήταν άψογη γι αυτό και επιτεύχθηκαν τόσο γρήγορα τόσο θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς χτίζοντας έναν Δήμο που σέβεται και στηρίζει τον δημότη. Η Δημοτική Αρχή με τη νέα σύνθεσή της παραμένει προσηλωμένη στους στόχους της για την ανάπτυξη της ποιότητας ζωής στην πόλη και τα τοπικά διαμερίσματα».

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 01 Jan 2013 09:56 PM PST

Δείτε το μήνυμα του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη για το νέο έτος.

Ευχές με τον κόσμο αντάλλαξε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Posted: 01 Jan 2013 09:55 PM PST

Επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά της Κομοτηνής πραγματοποίησε την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος συνομίλησε με τους επαγγελματίες, αλλά και με πολίτες και αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε, «αφήνουμε πίσω μας μία πολύ δύσκολη χρονιά με προβλήματα που έπληξαν και την τελευταία ελληνική οικογένεια και δυσκολίες οι οποίες δημιούργησαν αδιέξοδα στις Έλληνιδες και τους Έλληνες.
Θέλω να πιστεύω όμως ότι αυτή η χρονιά σηματοδοτεί  κι ένα νέο ξεκίνημα, διότι μέσα από τη σκληρή προσπάθεια που κάναμε τους τελευταίους έξι μήνες διασφαλίστηκε, πρώτον, η παραμονή της Ελλάδας στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και η ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας, η οποία θα φαίνεται, όλο και περισσότερο, τους επόμενους μήνες.
Χρέος δικό μας είναι να συνεχίζουμε την προσπάθεια. Μέσα στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται, η Θράκη και η Ροδόπη να συνεχίσει να παίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και να λύνει κάθε μέρα προβλήματα που αφορούν στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και το νέο έτος  να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, η οποία θα αφήσει πίσω τα χειρότερα και θα φέρει ξανά τα καλύτερα στον τόπο μας».
Ερωτηθείς σχετικά με τα νέα στοιχεία που ανέκυψαν στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, δήλωσε ότι «σε όλα τα θέματα θα πρέπει το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο. Πρέπει σε κάθε χώρο να ξεχωρίσουμε τους υγιείς, τους αποτελεσματικούς και τους καθαρούς, από τους ανέντιμους, τους αδιάφορους και τους αναποτελεσματικούς.
Μόνο αν δημιουργήσουμε μια νέα οριζόντια συμμαχία με τα υγιή στοιχεία όλων των χώρων θα μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από το τέλμα και να την κάνουμε ξανά πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στους αυτοδιοικητικούς του Έβρου

Posted: 01 Jan 2013 09:53 PM PST

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλαν πολιτιστικοί σύλλογοι, στρατιωτικές μπάντες και μικρά παιδιά στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργία Νικολάου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Γιώργο Ούστογλου.
Οι δύο θεσμικοί δέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση τις ευχές και τις εορταστικές μελωδίες, ευχαρίστησαν θερμά όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και τους προσέφεραν παραδοσιακά κεράσματα.
Όλοι τους, ευχήθηκαν το 2013 να είναι μια χαρούμενη χρονιά, καλύτερη για όλους τους Εβρίτες, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αισιοδοξία.

Περιοδεία στον Βόρειο Έβρο για τον βουλευτή Μαρίνο Ουζουνίδη

Posted: 01 Jan 2013 09:52 PM PST

Περιοδεία στο Βόρειο Έβρο πραγματοποίησε ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012.
Ο κ. Ουζουνίδης, επισκέφτηκε το βορειότερο κομμάτι του Έβρου και στα Δίκαια συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι του εξέθεσαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το παραμεθόριο κομμάτι της χώρας. Στην Ορεστιάδα, ο κ. Ουζουνίδης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ, αλλά και του ΙΚΑ Ορεστιάδας.
Στο Διδυμότειχο, επίσκεψη πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου σύμφωνα με το Διοικητή το ίδρυμα λειτουργεί αρκετά καλά, εξυπηρετώντας άρτια τους πολίτες. Επίσης, στο ΙΚΑ οι υπάλληλοι εξέφρασαν για άλλη μια φορά τις ανησυχίες του για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την υπηρεσία τους.
Τέλος, στο Διδυμότειχο ο κ. Ουζουνίδης συνάντησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών Έβρου Ιωάννη Δουλάκη, ο οποίος εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μετά την ψήφιση του νέου νομικού καθεστώτος που αφορά την αδειοδότηση και τη λειτουργία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Ο κ. Ουζουνίδης δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει το θέμα στους αρμόδιους φορείς, ζητώντας απαντήσεις για το σοβαρό αυτό ζήτημα.
Τέλος, στο Σουφλί, ο κ. Ουζουνίδης επισκέφτηκε τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΙΚΑ και της ΔΟΥ Σουφλίου. Τα κτίρια αυτά είναι ιδιόκτητα και μετά την αναστολή των παραπάνω υπηρεσιών αναρωτιέται κανείς τι θα απογίνουν. Είναι πραγματικά κρίμα τα κτίρια αυτά να παραμείνουν ανεκμετάλλευτα. Θα πρέπει άμεσα να αξιοποιηθούν στεγάζοντας δημόσιες υπηρεσίες, διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Είναι γεγονός ότι ο Έβρος, και ιδιαίτερα το Βόρειο κομμάτι του έχει εγκαταλειφτεί από την πολιτεία.
Η αποψίλωση των δημοσίων υπηρεσιών και η αβεβαιότητα των δημοσίων λειτουργών για το μέλλον της υπηρεσίας τους, το κάκιστο οδικό δίκτυο, η έλλειψη κοινωνικής πολιτικής στους κατοίκους μιας από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας με την υπαγωγή του Νομού στη Β' Ζώνη για το επίδομα θέρμανσης και η αδυναμία των κατοίκων να ζεσταθούν, η λειτουργία των Κέντρων Φύλαξης Μεταναστών κάτω από άθλιες συνθήκες και οι αδιευκρίνιστες συνθήκες του μελλοντικού μετασχηματισμού τους σε ολόκληρους οικισμούς, συνθέτουν το σκηνικό των συμπολιτών μας στο Βόρειο Έβρο.

Στην Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης για πάνω από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης

Posted: 01 Jan 2013 09:51 PM PST

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 45χρονος, για κατοχή κάνναβης, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στην κατοχή του, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 58,8 γραμμαρίων.
Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 45χρονου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 564,8 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας ο Προϋπολογισμός του 2013

Posted: 01 Jan 2013 09:51 PM PST

Με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη της Δράμας, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση  του δημιουργικού ρόλου του Δήμου, καταρτίστηκε ο νέος προϋπολογισμός, ο οποίος υπερψηφίστηκε το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου στην συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι περισσότεροι από τους εγγεγραμμένους κωδικούς του νέου προϋπολογισμού εξυπηρετούν τους στόχους που τέθηκαν από την πλευρά του Δήμου Δράμας σε ότι αφορά την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.
Στον συγκεκριμένο προϋπολογισμό, δεν υπάρχουν έσοδα που δεν πρόκειται να εισπραχθούν ούτε υπάρχει υπερεκτίμηση των εσόδων. Με γνώμονα αυτό το σκεπτικό, ο Δήμος της Δράμας θα είναι από τους τελευταίους ΟΤΑ που θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα.
Το σύνολο του φετινού προϋπολογισμού ξεπερνά τα 44.000.000€.
Στα έσοδα αξιοσημείωτο είναι και το προβλεπόμενο ύψος των τόκων καταθέσεων του Δήμου, που για το 2012 θα ξεπεράσει τις 350.000€ ενώ για πρώτη φορά εισάγεται έσοδο από τέλη ελεγχόμενης στάθμευσης.
Η πρόβλεψη για τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για λειτουργικές ανάγκες ανέρχεται στα 7.600.000€. Οι πόροι από τη Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπολογίζεται σε 2.500.000€.
Τα χρήματα που προβλέπονται ότι θα αναλωθούν εντός του 2013 από τα ενταγμένα χρηματοδοτούμενα έργα από το ΕΣΠΑ είναι της τάξης των 4.500.000€, χωρίς να υπολογίζεται η ανάλωση ποσών από τα υπό ένταξη έργα.
Τέλος το χρηματικό υπόλοιπο που μεταφέρεται στο νέο έτος είναι 3.300.000€ από τακτικά έσοδα και 4.000.000€ από έκτακτα έσοδα, δηλαδή άθροισμα 7.300.000€, που αποτελεί επιτυχία σ' αυτό το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.
Αναφορικά με τα έξοδα, συνοπτικά έχουν ενταχθεί αυτούσιες όλες οι προτάσεις των Υπηρεσιών καθώς και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων.
Στον τομέα του αθλητισμού εμφανίζεται μια σειρά παρεμβάσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν συντηρήσεις, επισκευές, φύλαξη για πρώτη φορά αθλητικών χώρων λόγω έλλειψης προσωπικού και πρόληψης από κακόβουλες ενέργειες, προμήθειες αθλητικού υλικού και οργάνων άθλησης, παρεμβάσεις στο Κολυμβητήριο, εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων, φωτισμό σε εγκαταστάσεις, ανακατασκευές υπαίθριων γηπέδων και το κυριότερο κατασκευή νέου υπερσύγχρονου προπονητηρίου.
Σημαντική και καινοτόμα παρέμβαση προβλέπεται με την προμήθεια φωτιστικών και λαμπτήρων LED αξίας, που θα συμβάλει τα μέγιστα στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου, με την ταυτόχρονη δημιουργία οικονομιών κλίμακας.
Μετά την απαραίτητη μελέτη που προηγήθηκε, ο Δήμος Δράμας είναι έτοιμος, για την προμήθεια υλικών σήμανσης, αρίθμησης και ονοματοδοσίας οδών.
Πάντως από την κατάρτιση του προϋπολογισμού καταδεικνύεται η στρατηγική του Δήμου Δράμας για  συστηματική διεκδίκηση ευρωπαϊκών κονδυλίων με την κατασκευή μεγάλων έργων, σημαντικών προμηθειών και απαραίτητων μελετών.
Στον τομέα της καθαριότητας, εκτός των κάδων ανακύκλωσης που προμηθεύτηκε ο Δήμος Δράμας χωρίς κόστος και θα τοποθετηθούν σύντομα, προβλέπεται  αγορά νέων κάδων απορριμμάτων και προμήθεια κάδων-container.
Παράλληλα εγγράφηκε δαπάνη για παρεμβάσεις στην καπναποθήκη της οδού Περδίκα που άνοιξε φέτος μετά από πολλά χρόνια. Προϋπολογίζεται επίσης η συνέχιση των μεγάλων έργων που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, Παλαιό Δημαρχείο, Παιδικός Σταθμός Νέας  Κρώμνης, Κτίριο Σίτισης Μητρόπολης καθώς επίσης και ο 2ος όροφος του Πολιτιστικού Κέντρου Ξηροποτάμου και το ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου από ιδίους πόρους. Ακόμη προβλέπονται βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Κυνοκομείο.
Δημιουργείται ο πρώτος Δημοτικός Κοινωνικός Λαχανόκηπος. Ανακατασκευάζονται πάρκα και κοινόχρηστοι χώροι και προβλέπεται προμήθεια νέων παιδικών χαρών, όπως και όχημα άμεσης επέμβασης, όχημα με υπερκατασκευές καθώς και ηλεκτρικά ποδήλατα στη Δημοτική Αστυνομία.
Τέλος μεταξύ των πολλών μελετών αξίζει να αναφερθεί η μελέτη αποτύπωσης του Ιστορικού Κέντρου, η  μελέτη διαχείρισης ενέργειας των Δημοτικών εγκαταστάσεων η τροποποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης και η μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού.
You are subscribed to email updates from PIAZZA del POPOLO ®
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε…

Posted: 02 Jan 2013 01:59 PM PST

 
Δεν έχουν κλείσει μήνα από τότε που αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά η ηθοποιός και μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλας και είναι πάλι μαζί.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε μαζί στο καφέ που άνοιξε προσφάτως στην περιοχή του Ζωγράφου ο Γιώργος.

Φαίνεται πως το ζευγάρι δεν άντεξε να ζει χώρια κι έτσι είναι πάλι μαζί. Άλλη μια απόδειξη που διαψεύδει τις φήμες που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά της τραγουδίστριας Μαρίας Καρλάκη.

Στην παρέα του ζευγαριού διασκέδαζε και ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης.

http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_1125.jpeg

http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_1221.jpeg

Η VIDA GUERRΑ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΑΠΟ PAPARAZZI ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

Posted: 02 Jan 2013 01:40 PM PST

Όχι
Η VIDA GUERRΑ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΑΠΟ PAPARAZZI ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

Τα μοντέλα δε χρειάζονται μόνο επαγγελματικές φωτογραφίσεις για να μας δείξουν τα προσόντα τους.

Η Vida Guerra είναι μία από αυτές τις παρουσίες που μας τρελαίνουν ακόμα και με φωτογραφίες από paparazzi.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

ErOtIcA

Posted: 02 Jan 2013 01:22 PM PST

ErOtIcA

Link to erotica

Με «καυτό» μίνι στο θέατρο η Katie Price...!!!

Posted: 02 Jan 2013 01:00 PM PST

Θεατρόφιλη αποδείχτηκε η Katie Price. Η γνωστή τηλεπερσόνα,
 που φροντίζει πάντα να είναι στην επικαιρότητα με σέξι εμφανίσεις, 
πήρε τον αγαπημένο της Kieran Hayler και πήγαν στο θέατρο....


Στη συνέχεια βέβαια κατέληξαν σε ένα κλαμπ όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Η Katie φόρεσε μία μαύρη μίνι φούστα που άφηνε το τατουάζ - καλτσοδέτα της σε πλήρη θέα και ψηλές μπότες με αποτέλεσμα να φλας να αστράψουν. 


Πηγή:  www.newsbeast.gr/

Το μικρο τσουλακι θελει κωλοδαχτυλο και γαμησι στο κωλο-Video

Posted: 02 Jan 2013 01:00 PM PST


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γαμα μου τη κωλοτρυπα μεχρι να ανοιξει

Σκισε μου τη σουφρα και αγαπα με

ΞΕΠΛΥΝΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΑΜΑ

ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΙΟ

ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΗ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ

http://picasion.com/resize-gif/
SPONSORED BY NEWS

ερασιτεχνικα σεξ βιντεο,ερασιτεχνικα βιντεο,ελληνικο ερασιτεχνικο σεχ,ελληνικο βιντεο σεξ ερασιτεχνικο,ελληνικο γαμησι,ελληνικα γαμισια ερασιτεχνικα,ερασιτεχνικα βιντεο σεχ,ερασιτεχνικα βιντεο σεχ ελληνικα,βιντεα ερασιτεχνικα,sexy geitonisa,καυλεσ,www.sex girls,ερασιτεχνικο βιντεο σεχ ελληνικο, ww ινα λαζοπουλου γαμισια,ερασητεχνικο σεξ ελληνικο,ελληνικο ερασιτεχνικο βιντεο, 18 πιπινια,eλληνικα ερασυτεχνικα βιντεο,ελληνικο ερασιτεχνικο σεξ,σεξ με την γειτόνισα,ερασιτεχνικα σεχ βιντεο,ελληνiko γαμιsi erasitexniko,σεξυ μωρακι,βιντεο ερασιτεχνικα,www.erasitexnika ellinika gamisia.gr,φρεε πιπινια,ερασιτεχνικο βιντεο σεχ,ελληνικο ερασιτεχνικο σεχ,πιπινάκια,πιπινια καβλιαρικα,ελληνικα σεχ πιπινια, γαμησι,ερασιτεχνικα ελληνικα βιντεο σεξ,μεγαλες καυλες,γαμησι με φοιτητρια,hard anal model blonde,ερασιτεχνικο βιντεο,γαμησια τρελα,ellhniko erasitexniko gamhsi, ελληνικο ερασιτεχνικο γαμησι,ξεκωλακια,monopipinia greek free porno,μονοπιπινια, ellhniko gamisi,ελληνιδες οργια πιπες βαθυ λαρυγγι βιντεο,monopipinia,ερασιτεχνικο σεξ ελληνικο

ΚΑΡΙΟΛΑ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ-Video xsekoliasma

Posted: 02 Jan 2013 01:00 PM PST

tsexia xxx,sexy follow me bbw xxx,xxx gimnes na tis gamane,xxx .video.com,xxx greek erasitexniko video melaxrini, xxx κρυφη καμερα, xxx me agoria, xxx agrio,sereti xxx, video xxx, xxx ellhnika, orgia sto ktel thessalonikis video xxx,tsimpoyki xxx, μαρία βελλή κατευθείαν xxx,χυσια στο προσωπο xxx, sex video ellenika erasitehnika free, elenh filhni sexy porno,com 4sex πορνο βιντεο με μικρα απο κινα,sexy japanese ass,elliniko erasitexniko viteo sex,sex kai pipa se parka,

http://www.allouxxx.com-every day new sex video
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


λεσβιακοι ερωτες,ξυρισμενα μουνια,allouxxxpark,γαμιεμαι,μουναρος,πουτσοκεφαλο,mono pipinia,μουναροσ,ξεκωλιασματα,μεγαλες πουτσες,τσιμπουκια,κωλογαμησι,ξυρισμενο μουνι,κωλαρες που γαμιουνται,μιλφαρα,allouxxx,κωλοτρυπιδα,μιλφαρες,ιστοριες ποδολαγνειας,ξεκωλιαρεσ,βερα λαμπρου βυζαρεσ,γιαγιαδες που γαμιουνται βιντεο,βυζαρες,βυζαρεσ,γαμιολα,μουνακι,θελω πουτσα,χοντρες γαμιουνται,μαυρες πουτσες,μουνι ξυρισμενο,ξεκωλιαρες,mounares janues,πουτανακια,καυλωτικο,γαμιεται η γυναικα μου βιντεο,kologamisi,ξεμουνιασματα,tsimpoukia video,σουφρα,το πουλακι τσιου,δειξε μου το μουνι σου,πουτσα παππου,μαυρη καυλα,γαμιεται η γυναικα μου,κωλαρα,καλογρια γαμιεται,ηδονοβλεψιας,καυλιαρικα μουνια,κωλαρες tube,γαμησι απο κολο,poutanes polyteleias,sex byzares,μαυρη γαμιεται,sex pipinia,μαθητριες λεσβιες,τριχωτεσ μουναρεσ,σκισιμο κωλου,ελληνικα ξεκωλιασματα,αγαπη ασπριδου,μπανιστηρι στη θαλασσα,κωλάρα,κωλοτρυπα,ρωγες,μεγαλες μουναρες,sex poutsa,κωλαράκι,ελληνιδες λεσβιες βιντεο,τουρκαλα γαμιεται,γριες γαμιουνται,καυλιαρα,ελληνικο sex tube,strapon teens tumblr,γαμα με,πλακομουνι,πουλακι τσιου,υγρά μουνιά λεσβιών από κάτουρα και χύσια,λεσβιεσ,καυλα,χυσιματα,pipinia,ξεκώλιασμα,μουνάρα,ψωλάρα,sex video τσιμπουκια,το παλαμαρι του βαρκαρη ταινια,ξυρισμενη πουτσα,λεσβιακα γαμησια,καβλι,μικρά μουνιά,byzompala,μινα ιορδανιδου,πουτσοκεφαλος,ψωλα,ξεκωλιάρες,παρτουζα βιντεο,με ξεμουνιασε,μουναρα μανα,ελληνιδες καυλες,ξυρισμενο μουνακι,ελληνιδα παντρεμενη γαμιεται,κωλαρες για σκισιμο βιντεο,βυζομπαλα,ελληνιδα καριολα,το πουλακι τσιου βιντεο,τριχωτες μουναρες,τριχωτες πουτσες,το παλαμαρι του βαρκαρη free video,στραπον,κωλαρακι,εβελινα παπαντωνιου,χυσε,καυλεσ,τσοντεσ με γριεσ,μεγαλεσ ψωλεσ,πλακομουνια,πουτσες,καυτα εσωρουχα,βιντεο με ελληνιδες που γαμιουνται,μεγαλεσ πουτσεσ,χυσια,free gamisi pipinia,πιπινια βιντεο,γαμησι,μουνιλα,γαμησια με χοντρεσ,γριες που γαμιουνται βιντεο,πατουρα,μουνια ξυρισμενα,μεγαλεσ βυζαρεσ,μουναρες,γιαγια γαμιεται,τσιμπουκι,τσιμπούκια,kolaraki ελλάδα,ρετρο πορνο,γρια γαμιεται,ελληνιδες τσουλες,μουναρα,ξεσκισμα κωλου,vuzares,βινα ασικη γαμιεται,τα καλυτερα τσιμπουκια,το μπουρδελο της γιαννας,ελληνας γαμαει μαυρη,τραβελι,πιπινια,παλουκι λουκ,καυλιτσα,μεγαλες ρωγες,egios gamiete,γαμιεται η γυναικα μου βιντεο youtube,μπανιστηρι βιντεο,poutana gamiete,ελληνικα γαμησια,ελληνιδες που γαμιουνται,πουτσεσ,ξανθιες μουναρες,μανα και κορη γαμιουνται,ξεκωλιασμα ελληνιδας,μασταρια,γαμησι κωλου,τσοντες με χοντρες,mouni xxx, πουταναρα,χωρις κιλοτα,να βαλω τα μεταξωτα,βινα ασικη,ξεκωλιασμα,ελληνιδα γαμιεται,40αρα μουναρα,poytanakia,strapon ιστοριες,γαμησια με γριες,ελληνικεσ παρτουζεσ,το καλυτερο γαμησι,ψωλαρα,μουνι χχχ,ματινα γκλιαου,καυλακι,χυνω,μουνι,ellinides gymnes,καυλες,ελληνικες παρτουζες,ελληνιδες μουναρες,μεγαλες ψωλες

Ο Πάριος, το Μέγαρο και τα ντουβάρια

Posted: 02 Jan 2013 08:15 AM PST

Ο Πάριος, το Μέγαρο και τα ντουβάρια

Ο Γιάννης Πάριος συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο «Παλλάς».

Πριν λίγες μέρες κατά την διάρκεια της συναυλίας του στο θέατρο, μια γυναίκα από τα πίσω καθίσματα του φώναξε: «Να σε δούμε και στο Μέγαρο». Σύμφωνα με την espresso, o τραγουδιστής της είπε: «Κι εδώ Μέγαρο είναι, άλλωστε τα Μέγαρα δεν τα κάνουν τα ντουβάρια, αλλά οι καλλιτέχνες και το κοινό».  

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Εσπευσμένα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας

Posted: 02 Jan 2013 12:40 PM PST

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Εσπευσμένα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας

Με ελικόπτερο εσπευσμένα μεταφέρεται σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο αυτή την ώρα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τα Χανιά.

Δεν ξεκίνησε όπως φαίνεται καλά η νέα χρονιά για τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το parapolitika, έπεσε και έσπασε το πόδι του στο ισχίο με αποτέλεσμα να καλέσουν ελικόπτερο ώστε να μεταφερθεί άμεσα στo νοσοκομείο Υγεία. Η κατάσταση του δεν είναι τόσο ανησυχητική, αλλά το προχωρημένο της ηλικίας του, επέβαλε την μεταφορά του με αεροδιακομιδή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο κ. Μητσοτάκης θα υποβληθεί σε επέμβαση, όχι όμως άμεσα, αλλά σε λίγες ημέρες, λόγω της αντιπηκτικής αγωγής που λαμβάνει. Έτσι θα χρειαστούν δύο τουλάχιστον μέρες μέχρι τη ρύθμιση της αντιπηξίας του προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Σκοράρει ακόμα ο Ιντζάγκι (photos+video)

Posted: 02 Jan 2013 12:20 PM PST

Σκοράρει ακόμα ο Ιντζάγκι (photos+video)

Στο Μαϊάμι βρέθηκε ο Φίλιπο Ιντζάγκι ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον της εντυπωσιακής, Κλαούντια Ρομάνι.

Από πέρυσι, ο Φίλιπο Ιντζάγκι τερμάτισε την καριέρα του.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Kate Middleton: Γιατροσόφια της γιαγιάς για να ξεπεράσει τις πρωινές ναυτίες

Posted: 02 Jan 2013 12:20 PM PST

Kate Middleton: Γιατροσόφια της γιαγιάς για να ξεπεράσει τις πρωινές ναυτίες

Ο λόγος που είχε οδηγήσει την Kate Middleton στο νοσοκομείο ήταν οι πρωινές ναυτίες που αντιμετωπίζει από τις πρώτες κιόλας μέρες της εγκυμοσύνης της.

Ο φόβος μήπως πάθει αφυδάτωση από τους απανωτούς εμετούς μετά τη ναυτία, την οδήγησε στο κρεβάτι νοσοκομείου που μόνο ευχάριστα δεν ήταν.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Τέσσερις Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν στη Γερμανία

Posted: 01 Jan 2013 06:34 AM PST

Τέσσερις Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν στη Γερμανία

Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Δημήτρης Κόκοτας και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έδωσαν δύο συναυλίες στο Ντίσελντορφ και ήταν επιτυχημένες!

Τόσο επιτυχημένες που το κοινό «απαίτησε» από τους καλλιτέχνες να κάνουν ακόμη μία εμφάνιση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Οι τέσσερις ερμηνευτές ένωσαν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα. Η περιοδεία τους με τίτλο «A Tribute To The Legends - Τα τραγούδια του πατέρα μου!» θα τους φέρει κοντά στον απόδημο ελληνισμό σε σαράντα έξι χώρες. Πρώτος σταθμός τους ήταν το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Ένα φιλί για την αλλαγή του χρόνου!

Posted: 02 Jan 2013 05:07 AM PST

Ένα φιλί για την αλλαγή του χρόνου!

Ήταν σίγουρα μια μαγική αλλαγή χρόνου και για τους δύο.

Βρίσκονταν στην Time's Square με τη νέα χρονιά και είπαν να ανταλλάξουν ένα φιλί για τον ερχομό του 2013. Η Taylor Swift και ο Harry Styles βρίσκονται εξάλλου στην αρχή της σχέσης τους και φυσικά είναι πολύ ερωτευμένοι. Πέρασαν μαζί κάποιες μέρες πριν τα Χριστούγεννα σε χειμερινό θέρετρο και συναντήθηκαν και πάλι λίγο πριν την Πρωτοχρονιά για να αλλάξουν μαζί χρόνο. Λίγο μετά η Swift ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Στα… χνάρια του Ντεπαρντιέ και ο Ζαν Μισέλ Ζαρ!

Posted: 02 Jan 2013 07:16 AM PST

Στα… χνάρια του Ντεπαρντιέ και ο Ζαν Μισέλ Ζαρ!

Σάλο είχε προκαλέσει στην Γαλλία και όχι μόνο, η απόφαση του Ζεράρ Ντεπαρντιέ να δηλώσει ως μόνιμη κατοικία του σπίτι στο Βέλγιο για να γλιτώσει την βαριά φορολόγηση της χώρας του.

Ο ηθοποιός υπερασπίστηκε την απόφασή του αυτή και μάλιστα ήταν διατεθειμένος να απαρνηθεί και την γαλλική του υπηκοότητα. Ωστόσο ένα ακόμα μεγάλο όνομα ακολουθεί όπως όλα δείχνουν τα χνάρια του Γάλλου ηθοποιού. Αυτός είναι ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής, Ζαν Μισέλ Ζαρ, ο οποίος βρίσκεται σε σχετικές συζητήσεις με την βρετανική κυβέρνηση για να μεταφέρει τις επιχειρήσεις του στην Αγγλία.

 

 

 

Ζέτα Δούκα και Άντζελα Δημητρίου κάνουν ποδαρικό στο «Βράδυ»!

Posted: 02 Jan 2013 12:04 PM PST

Ζέτα Δούκα και Άντζελα Δημητρίου κάνουν ποδαρικό στο «Βράδυ»!

Το "Βράδυ" της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου η Ζέτα Δούκα είναι η πρώτη καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου για το 2013!

Τι αποκαλύπτει για τη ζωή της και τι λέει για τα επαγγελματικά της σχέδια η γνωστή ηθοποιός; Στη συνέχεια, η Άντζελα Δημητρίου έρχεται στο πλατό της εκπομπής και φυσικά ακολουθούν, μεγάλες μουσικές επιτυχίες, αλλά και μεγάλες αποκαλύψεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Πώς να κάνετε πρώτη φορά sex με κάποιον και να το απολαύσετε!

Posted: 02 Jan 2013 08:33 AM PST

Πώς να κάνετε πρώτη φορά sex με κάποιον και να το απολαύσετε!

Τέλειο δεν θα είναι, αλλά μπορεί να γίνει λιγότερο αμήχανο.

Toν είδατε, σας άρεσε, βγήκατε και τώρα ήρθε η ώρα, αφού όλα προχωρούν ομαλά, να κάνετε το μεγάλο βήμα, δηλαδή sex! Η αλήθεια είναι, ότι σχεδόν πάντα η πρώτη φορά μεταξύ δύο ανθρώπων που δεν γνωρίζονται καλά, δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς, μιας και εκτός από αμηχανία υπάρχει και ο φόβος του αγνώστου!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Στο στόχαστρο του Διονύση Ζάχου τα τουρκικά σίριαλ!

Posted: 01 Jan 2013 06:12 AM PST

Στο στόχαστρο του Διονύση Ζάχου τα τουρκικά σίριαλ!

Πώς βλέπει τη μόδα με τα τουρκικά σίριαλ που έχουν εισβάλλει στην ελληνική τηλεόραση ο Διονύσης Ζάχος;

 

«Νομίζω ότι είναι μια μόδα. Τα τουρκικά σίριαλ θα περάσουν, θα πρέπει να το αισθανθούμε εμείς οι πολίτες και να γυρίσουμε την πλάτη μας σε όλα αυτά. Το να παίζει ένα σίριαλ το καταλαβαίνω, γιατί είναι ανταλλαγή πολιτισμών και ιδέες. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν Ελληνες ηθοποιοί οι οποίοι είναι άνεργοι, και αυτό είναι τραγικό. Σε αυτό λοιπόν θα έπρεπε να γυρίσουμε την πλάτη μας, για να γίνουν ελληνικά σίριαλ ώστε να μπορέσει να δουλέψει και ο διπλανός μας που λέγεται ηθοποιός και είναι ένα επάγγελμα όπως ο υδραυλικός, ο γιατρός και ο δάσκαλος» είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso.

Ελένη κόβει βασιλόπιτα… Ελένη κερδίζει…!

Posted: 02 Jan 2013 12:00 PM PST

Ελένη κόβει βασιλόπιτα… Ελένη κερδίζει…!

Στην εκπομπή «Ελένη», όπως και σε όλες τις εκπομπές, σήμερα έκοψαν τη βασιλόπιτα και μοίρασαν δώρα σε συντελεστές και συνεργάτες!

Πρώτος τυχερός ο δημοσιογράφος της εκπομπής Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος κέρδισε και το φλουρί αλλά και μια κατσαρόλα. Δωράκι όμως πήρε και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα δώρο για τέσσερις! Η παρουσιάστρια κέρδισε ένα δείπνο τεσσάρων ατόμων για το restaurant «Αίγλη» στο Ζάππειο ενώ από τους άμεσους συνεργάτες της δώρο κέρδισε και ο Άλεξ Κάβδας!

Δείτε την κοπή της πίτας στην «Ελένη» στο βίντεο που ακολουθεί!

Αλέξανδρος Παρθένης: Βόλτα μόνος στην ηλιόλουστη Γλυφάδα!

Posted: 02 Jan 2013 05:43 AM PST

Αλέξανδρος Παρθένης: Βόλτα μόνος στην ηλιόλουστη Γλυφάδα!

Μόλις λίγες ώρες μετά τον ερχομό του νέου έτους ο Αλέξανδρος Παρθένης έκανε την πρώτη του βόλτα στην Γλυφάδα.

Χωρίς την συντροφιά της συζύγου του, Κατερίνας Θάνου, απήλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό κάνοντας τον περίπατο του και συναντώντας φίλους για καφεδάκι. Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τον πολιτικό του γάμο με την Ολυμπιονίκη και οι φήμες λένε πως το ζευγάρι ετοιμάζει σιγά σιγά και το θρησκευτικό μυστήριο.

ΜΗΤΡΟΜΑΝΑ ΒΥΖΑΡΟΥ

Posted: 02 Jan 2013 12:00 PM PST

http://picasion.com/resize-gif/

  , Sexy Videos, tsoda, tsonta, τσόντα, escorts greece, porn, sex, porno, free porn, porn tube, porn videos, stream porn, free streaming porn, full sex videos, sex videos, sex tube, amateur sex movies, free porn videos, elliniko erasitexniko, ελληνικά ερασιτεχνικά, ερασιτεχνικές φώτος, Ελληνίδες, γυμνές, μωρά, γαμήσι, κώλος, ??ωλοτρυπίδα, tzoulia alexandratou, κωλαρες, ξεκωλιασμα, ΜΟΥΝΑΡΕΣ, βυζαρες, nantia brown, ζετα δουκα εκτος πορειας, ελληνικα ερασιτεχνικα βιντεο, μουνάρες, ελληνικα ερασυτεχνικα βιντεο, ελληνικο ερασιτεχνικο, γαμισι, tournike γαλλικο reality, κωλαρακια, πουτανακια, ξεκολιασμα, dorcel, marc dorcel, ματσουκα απο των κωλο, ελληνικα ερασιτεχνικα, μουνεσ, το πηρατε ματι, τζουλια, τσιμπουκια, παρτουζεσ, foursome - playboy tv show, foursome playboy, ξεκωλιαρα, μουνοχειλα , κωλαρα, jasmine waltz sextape, ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα, fotini georganta, μαθηματα για γλυφομουνι, piercing στο mouni, ελληνικο ερασιτεχνικο τριο, TSONTES, TSONTA, GAY PORN, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ, ΣΕΧ ΒΙΝΤΕΟ, SEX VIDEO, ΠΟΡΝΟ ΒΙΝΤΕΟΣ, GREEK PORN, YOUPORN, ΧΧΧ, Greek sex videos, tsontes ellinikes, youhot, kafto, escort tubes, στρινγκ, στργκακια, τσριγκακια, Συλλεκτικό Ελληνικό Ερασιτεχνικο, μουναρες απο κρυφη καμερα, μουνάρες, μουνιά, ΜΟΥΝΑΡΕΣ,

  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ

  Posted: 02 Jan 2013 12:00 PM PST

  -γαμησια|ellinika gamisia|ellhnika gamhsia|gamisia|xxx|σεχ χχχ|μουνακια|χχχ πορν|χχχ βιντεο|ιστοριες χχχ|xxx vinteo|γαμιεται η γυναικα μου|μιλφαρες|tsoda|tsonta|τσοντα| μουναρες|sex me sarantares|mpanana sto kolo|kavliara kai anomalh|ανωμαλη και τσουλαρα|megala vizia|εκφυλα γαμησια|greekfuck|ελληνιδα μανα γαμιεται|γαμιεται η γυναικα μου |γλειφομουνι|κωλοτρυπίδα|γαμιολα γρια|ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΙΑ|italides porn|free porn|xxx greek porn|video κολοτριπιδα|lesviako sex|νοσοκόμα γαμιέται|μουνι ξυρισμενο

  http://www.allouxxx.com-every day new sex video


  γαμησια

  ΤΟ ΠΙΠΙΝΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

  Posted: 02 Jan 2013 12:00 PM PST

  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
  http://picasion.com/resize-gif/
  SPONSORED BY NEWS

  ερασιτεχνικα σεξ βιντεο,ερασιτεχνικα βιντεο,ελληνικο ερασιτεχνικο σεχ,ελληνικο βιντεο σεξ ερασιτεχνικο,ελληνικο γαμησι,ελληνικα γαμισια ερασιτεχνικα,ερασιτεχνικα βιντεο σεχ,ερασιτεχνικα βιντεο σεχ ελληνικα,βιντεα ερασιτεχνικα,sexy geitonisa,καυλεσ,www.sex girls,ερασιτεχνικο βιντεο σεχ ελληνικο, ww ινα λαζοπουλου γαμισια,ερασητεχνικο σεξ ελληνικο,ελληνικο ερασιτεχνικο βιντεο, 18 πιπινια,eλληνικα ερασυτεχνικα βιντεο,ελληνικο ερασιτεχνικο σεξ,σεξ με την γειτόνισα,ερασιτεχνικα σεχ βιντεο,ελληνiko γαμιsi erasitexniko,σεξυ μωρακι,βιντεο ερασιτεχνικα,www.erasitexnika ellinika gamisia.gr,φρεε πιπινια,ερασιτεχνικο βιντεο σεχ,ελληνικο ερασιτεχνικο σεχ,πιπινάκια,πιπινια καβλιαρικα,ελληνικα σεχ πιπινια, γαμησι,ερασιτεχνικα ελληνικα βιντεο σεξ,μεγαλες καυλες,γαμησι με φοιτητρια,hard anal model blonde,ερασιτεχνικο βιντεο,γαμησια τρελα,ellhniko erasitexniko gamhsi, ελληνικο ερασιτεχνικο γαμησι,ξεκωλακια,monopipinia greek free porno,μονοπιπινια, ellhniko gamisi,ελληνιδες οργια πιπες βαθυ λαρυγγι βιντεο,monopipinia,ερασιτεχνικο σεξ ελληνικο

  H Ασιάτισσα Kaori Kwon σε ένα …Vegetarian topless photoshoot !

  Posted: 02 Jan 2013 11:42 AM PST

  mini-kaori-kwon-naked-okokoras-2

  mini-kaori-kwon-naked-okokoras-9

  mini-kaori-kwon-naked-okokoras-5

  mini-kaori-kwon-naked-okokoras-4

  mini-kaori-kwon-naked-okokoras-3
  mini-kaori-kwon-naked-okokoras-1

  mini-kaori-kwon-naked-okokoras-8

  mini-kaori-kwon-naked-okokoras-7

  mini-kaori-kwon-naked-okokoras-6

  H Ασιάτισσα Kaori Kwon  σε ένα …Vegetarian topless photoshoot !

  Η Μαγγίρα σατιρίζει τη Μανωλίδου και η κόντρα καλά κρατεί!

  Posted: 02 Jan 2013 11:23 AM PST

  Η Μαγγίρα σατιρίζει τη Μανωλίδου και η κόντρα καλά κρατεί!

  Ως νέα Ευγενία Μανωλίδου εμφανίζεται η Ματθίλδη Μαγγίρα σε γνωστό club στο κέντρο της Αθήνας και οι «κακές γλώσσες» κάνουν λόγο για μια παλιά κόντρα που αναζωπυρώνεται!

  Η ηθοποιός και performer σατιρίζει την εμφάνιση της μαέστρου στο «Dancing with The Stars» και επικεντρώνεται στο playback που τόσο σχολιάστηκε. Στο ρόλο της Νίνας Λοτσάρη ο Γιάννης Αγγελάκης ενώ τη Ζέτα Μακρυπούλια στο show υποδύεται ο Μάνος Πίντζης. Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιμείται τα ρούχα, τις κινήσεις και την έκφραση της Ευγενίας Μανωλίδου. Γιατί επέλεξε να την συμπεριλάβει στο show της; η Ματθίλδη Μαγγίρα απαντά στην κάμερα του Star. Δείτε το βίντεο

  You are subscribed to email updates from erotica
  To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
  Email delivery powered by Google
  Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

  Η EMILY RATAJKOWSKI ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ (ΓΥΜΝΑ) ΜΟΝΤΕΛΑ

  Posted: 02 Jan 2013 12:45 PM PST

  Όχι
  Η EMILY RATAJKOWSKI ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ (ΓΥΜΝΑ) ΜΟΝΤΕΛΑ
  Η Emily Ratajkowski είναι χαλαρά το αγαπημένο μας μοντέλο -τουλάχιστον από τα αγαπημένα μας- και μπορείτε να καταλάβετε γιατί με ένα κλικ ΕΔΩ

  Η ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

  Posted: 02 Jan 2013 12:15 PM PST

  Όχι
  Η ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

  Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι είναι παντού και στην Κύπρο συνέλαβε την Κατερίνα Παπουτσάκη να κάνει μπάνιο γυμνή, συν ότι σας δίνουμε ένα screenshot από την ταινία που επέλεξε να εμφανιστεί γυμνή.

  bonus μερικές σέξι φωτογραφίσεις της

  Η Λίλα Κυριαζοπούλου γδύνεται και πέφτει στα πατώματα!

  Posted: 02 Jan 2013 11:00 AM PST

  Όχι
  Η Λίλα Κυριαζοπούλου γδύνεται και πέφτει στα πατώματα!

  Μας λείπει μία τέτοια φωτογράφιση από τη Λίλα Κυριαζοπούλου η αλήθεια είναι! Ευχόμαστε τώρα που μπήκαμε στο 2013 η "Sirina" να μας ξανακάνει τη χάρη και να... γδύσει εκ νέου την σεξοβόμβα ξανθιά για τα μάτια μας μόνο!

  Απολαύστε τη Λίλα υγρή, γυμνή και στα πατώματα! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;;; Απόλαυση τώρα μόνο ΕΔΩ.!

  Οι πιο hot Αναρτήσεις του 2012

  Posted: 02 Jan 2013 10:48 AM PST


  Σας παρουσιάζουμε τις 4 αναρτήσεις που δέχτηκαν με διαφορά τις περισσότερες επισκέψεις την χρονιά που μας πέρασε:


  Η εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

  Posted: 02 Jan 2013 10:30 AM PST

  Με αυτό το φόρεμα βγήκε στην πίστα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, η Μαριάντα Πιερίδη στο «Anodos» όπου εμφανίζεται με τους Γιαννιά και Βρεττό.
  ______________________________________________________________________________

  Στοίχημα - Κατάλογος Καταστημάτων - Δωρεάν Προγράμματα - Ενημέρωση - Καιρός - Blogs - Websites

  ______________________________________________________________________________

  Sexy Girls - Sexy Photos

  Η Johana Villafane γδύνεται στο Maxim Αργεντινής

  Posted: 02 Jan 2013 10:00 AM PST

  johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-01

   

   

   

   

   

  Η Johana Villafane ποζάρει με τα άκρως απαραίτητα για το Maxim Magazine Αργεντινής Ιανουαρίου 2013

  Δείτε την

   

   

   

   

   

   

   

   

  johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-02

  johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-03

  johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-04

  johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-06

  johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-08

  johana-villafane-Maxim-Argentina-Enero-2013-kanoni-tv-07

  Η Natalia Siwiec φωτογραφίζεται και ο ανδρικός πληθυσμός τα χάνει!

  Posted: 02 Jan 2013 08:40 AM PST


  Το μοντέλο από την Πολωνία, Natalia Siwiec, είναι από τις γυναίκες που θες να περιγράψεις και… αδυνατείς!


  Που να βρεις άλλωστε τα λόγια για τις παρακάτω εικόνες;

  Δείτε την φωτογράφιση της εκρηκτικής παρουσίας:

  ______________________________________________________________________________
  Στοίχημα - Κατάλογος Καταστημάτων - Δωρεάν Προγράμματα - Ενημέρωση - Καιρός - Blogs - Websites
  ______________________________________________________________________________
  Sexy Girls - Sexy Photos

  In-fo-Stires

  Posted: 02 Jan 2013 07:44 AM PST

  In-fo-Stires


  ΧΙΟΥ ΧΕΦΝΕΡ Τρίτος γάμος για τον 86χρονο που παντρεύτηκε την πρωτοχρονιά!

  Posted: 02 Jan 2013 07:15 AM PST


  Ο 86χρονος ιδρυτής του Playboy, Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) παντρεύτηκε για τρίτη φορά, την πρώτη ημέρα του Νέου Έτους!  Η τυχερή νυφούλα είναι η Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris) και μόνο... 60 χρόνια μικρότερή του, μόλις 26 ετών.
  Το ευτυχισμένο ζεύγος ανακοίνωσε το γάμο του μέσω Twitter με ένα μήνυμα που έγραφε:
  "Καλή χρονιά από τον κύριο και την κυρία Χέφνερ".
  Ο Χέφνερ και η Χάρις είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν το 2011, όμως η 26χρονη την τελευταία στιγμή είχε ακύρωσει το γάμο.


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...
  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή: radar.gr

  ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ Οι έφηβοι που προστατεύουν ένα ζωικό είδος 500.000 ετών!

  Posted: 02 Jan 2013 06:15 AM PST


  Δύο δωδεκάχρονα παιδιά, έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να σώσουν από την εξαφάνιση το όστρακο ναυτίλο, ένα ζωικό είδος ηλικίας 500.000 ετών!  Το πολύχρωμο κεφαλόποδο είναι τόσο αρχαίο που συχνά χαρακτηρίζεται ως "ζωντανό απολίθωμα".
  Ο ναυτίλος έχει την ικανότητα να αλλάζει ύψος μέσα στο βυθό γεμίζοντας και αδειάζοντας νερό και αέρα μέσα στους σπειροειδείς θαλάμους του οστράκου του μια λειτουργία που έχει αντιγράψει ο άνθρωπος στην κατασκευή των υποβρυχίων.
  Το όστρακο αναφέρεται επίσης πολύ συχνά στα μαθηματικά, λόγω της τέλειας κατασκευής των θαλάμων του, που αποτελούν λογαριθμική σπείρα.
  Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα είδη ναυτίλων που ζουν στο Ινδικό και Ειρηνικό ωκεανό. και κινδυνεύει με εξαφάνιση από την υπεραλίευση.


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...

  Οι δύο φίλοι ο Τζόσια Ουτς (Josiah Utsch) και ο Ρίτζγκελι Κέλι (Ridgely Kelly), ξεκίνησαν μια δράση για την ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω στην προστασία του ναυτίλου. Χρήματα συγκεντρώνουν από κοσμηματοποιούς που πωλούν διακοσμητικά στο σχέδιο του ναυτίλου, ενώ έχουν δημιουργήσει και την ιστοσελίδα savethenautilus.com για να προωθήσουν το σκοπό τους.
  Επίσης πωλούν μπλουζάκια με logo «Save the Nautilus» και διέθεσαν τις οικονομίες τους για τη σωτηρία του ναυτίλου.
  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή: radar.gr

  ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ Τώρα και σε... λαϊκή εκτέλεση!

  Posted: 02 Jan 2013 05:15 AM PST


  Ξέρουμε πως σας έλειψε το "πουλάκι τσίου" που φαινόταν να είχε περάσει η μόδα του...  Το κοτοπουλάκι που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο σχεδόν σε κάθε ομιλούμενη γλώσσα και παραλλαγή μας ήρθε τώρα και σε... λαϊκή εκτέλεση!

  Δείτε την δημιουργικότητα και την έμπνευση που είχαν τα δυο παιδιά του βίντεο.

  Όπως λένε και οι ίδιοι στο κανάλι τους στο "Youtube", πρόκειται για το πουλάκι Τσίου αλα λαϊκά και είναι αφιερωμένο στα Πουλάκια που δεν πετάνε... μα κάνουν Τσίου!!!

  Απολαύστε το:


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή: radar.gr

  Παπαβασιλείου: Μπρος στο... μπουστο τι είναι ένα λαθάκι!

  Posted: 02 Jan 2013 04:15 AM PST


  Ιδιαίτερα λαμπερή ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου, το βράδυ της Κυριακής, στο "Dancing with the stars". Μόνο που δεν άργησε να χάσει το χαμόγελό της, για ένα ασήμαντο λάθος. Έλενα, keep dancing!  Αφορμή στάθηκε το παπούτσι της, που μπλέχτηκε στο παντελόνι του χορευτή της, κατά τη διάρκεια του χορευτικού και παραλίγο να πέσει στο πάτωμα.
  Για καλή της τύχη με τη βοήθεια του παρτενέρ της, το πρόβλημα λύθηκε και συνέχισαν το χορευτικό.


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...


  Όταν το ζευγάρι πήγε στην κριτική επιτροπή, η Έλενα Παπαβασιλείου είπε "Θέλω να βάλω τα κλάματα". Πολύς κόσμος ήθελε να βάλει τα κλάματα όσο χόρευε η Έλενα, αλλά... για άλλο λόγο!

  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή: radar.gr

  Από σήμερα εθνική κυριαρχία τέλος!

  Posted: 02 Jan 2013 03:15 AM PST


  Μαζί με το 2012 οι περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποχαιρετούν και μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας. Λένε «καλημέρα» στο 2013 και μαζί στο Δημοσιονομικό Σύμφωνο που δένει «χειροπόδαρα» τους δημοσιονομικά απείθαρχους, απλώνοντας πέπλο σκληρής λιτότητας πάνω από την Ευρώπη.  Τα ψέματα τελείωσαν: το δημοσιονομικό σύμφωνο τίθεται σε ισχύ από σήμερα, πρώτη μέρα του 2013 και φέρνει ακόμη πιο αυστηρή λιτότητα και κανόνες σε όλη την Ευρώπη.
  Τα περισσότερα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης καλούνται από την αυγή του νέου χρόνου να εφαρμόσουν πολύ πιο αυστηρά δημοσιονομικά κριτήρια, καθώς τίθενται σε ισχύ οι νέοι κανόνες για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που προβλέπει το Δημοσιονομικό Σύμφωνο.
   
  Έχει επικυρωθεί από τις 16 από τις 25 χώρες μέλη της ΕΕ που το αποδέχθηκαν. Η Βρετανία και η Τσεχία αποφάσισαν να μην υιοθετήσουν το σύμφωνο, που ούτως ή άλλως όμως είναι νομικά δεσμευτικό για τις χώρες που ανήκουν στην ευρωζώνη.
   
  Μόνο οι χώρες που έχουν επικυρώσει το Δημοσιονομικό Σύμφωνο θα μπορούν να ζητήσουν κεφάλαια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕΜΣ), το μόνιμο ταμείο 'διάσωσης' της ΕΕ.
   
  Το Σύμφωνο υπαγορεύει ότι οι χώρες που το έχουν κυρώσει πρέπει να ενσωματώσουν τον λεγόμενο χρυσό κανόνα, τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, στα Συντάγματά τους, ενώ προβλέπει επίσης την δημιουργία αυτόματων διορθωτικών μηχανισμών, δηλαδή περικοπές δαπανών, αυξήσεις φόρων, όταν ο στόχος αυτός δεν επιτυγχάνεται.
   
  Τα λεγόμενα διαρθρωτικά ελλείμματα, που δεν συνδέονται με τις προσωρινές συνέπειες των οικονομικών υφέσεων, πρέπει να περιορίζονται κάτω από το 0,5% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) κάθε χώρας. Εξαιρέσεις επιτρέπονται μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις.
   


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...

  Οι χώρες το δημόσιο χρέος των οποίων υπερβαίνει το όριο που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (60% του ΑΕΠ) καλούνται να το μειώνουν κατά 5% ανά έτος. Αντιστρόφως, οι χώρες που τηρούν το όριο μπορούν να έχουν υψηλότερα διαρθρωτικά ελλείμματα, έως και 1% του ΑΕΠ τους.
   
  Οι χώρες με ελλείμματα που υπερβαίνουν το 3% του ΑΕΠ τους θα αντιμετωπίζουν αυτόματα κυρώσεις, εκτός αν μια πλειοψηφία κρατών-μελών της ευρωζώνης το αποτρέπει.
   
  Πολλές χώρες απέχουν πολύ από αυτούς τους στόχους, όπως η Γαλλία, η οποία θα κληθεί να καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες το 2013 για να φθάσει το όριο του 3%.
   
  Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει εντολή να κρίνει εάν και κατά πόσον οι χώρες εφαρμόζουν τους κανόνες για τα δημοσιονομικά τους όπως οφείλουν και θα είναι σε θέση να τους επιβάλλει πρόστιμα που θα ανέρχονται έως και στο 0,1% του ΑΕΠ τους εάν θεωρεί ότι τους παραβιάζουν.

  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή: newsit.gr

  Επίθεση μελών της Χ.Α. σε οπαδούς της ΑΕΚ που μοίραζαν τρόφιμα

  Posted: 02 Jan 2013 02:15 AM PST


  Ο σύνδεσμος της ΑΕΚ «Ορίτζιναλ 21» της Κορίνθου καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης διανομής τροφίμων και ρούχων σε άπορους δέχθηκε επίθεση από μέλη του πυρήνα της Χρυσής Αυγής Κορίνθου.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου στο επεισόδιο συμμετείχε και ο βουλευτής του κόμματος Ευστάθιος Μπούκουρας, ενώ το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στις 27 Δεκέμβρη.
  Το γεγονός καταδίκασε η Ορίτζιναλ 21 Κορίνθου με ανακοίνωση που εξέσωσε :
  «Την τελευταία εβδομάδα μέσω δημόσιας ανακοίνωσης, ο σύνδεσμος μας είχε ξεκινήσει τη συλλογή ρούχων και τροφίμων για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενους που τα χουν ανάγκη.
  Αυτό μάλλον ενόχλησε κάποιους κι έτσι την Πέμπτη το μεσημέρι, την ώρα που 5 άτομα απέθεταν τα τρόφιμα που προηγουμένως είχαν αγοράσει, 5 φασιστοειδή αποβιβάστηκαν από δύο αυτοκίνητα και κρατώντας πτυσσόμενα γκλόπς τους επιτέθηκαν. Το τι επακολούθησε, τροφή για σκέψη...
  Υ.Γ. Μάλλον κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν μαθήματα αριθμητικής...
  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...

  ORIGINAL 21 KORINTHOS»
  Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή αρνείται ότι μέλη της επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ και δίνει τη δική της εκδοχή με ανακοίνωση του πυρήνα της Κορίνθου :
  «Δολοφονική επίθεση δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Κορινθίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ευστάθιος Μπούκουρας από ομάδα αναρχοαριστερών , οι οποίοι ανήκουν και σε σύνδεσμο συγκεκριμένης ομάδας . Ο συναγωνιστής Μπούκουρας κατευθυνόταν οδικώς με 3 ακόμα συναγωνιστές προς την νομαρχία , όταν περνώντας έξω απ τον σύνδεσμο , δέχθηκε απρόκλητη δολοφονική επίθεση από 12 γνωστούς αναρχοσυμμορίτες της Κορίνθου, εκσφενδονίζοντας προς το μέρος του μπουκάλια , πυροσβεστήρες , πέτρες , σίδερα κτλ. . Στα πλαίσια της άμυνας οι συναγωνιστές αντέδρασαν άριστα και έπραξαν τα δέοντα . Τέλος κατατέθηκαν μηνύσεις με συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα κατά παντός υπευθύνου . Η αριστερή τρομοκρατία δεν θα περάσει! Συντρόφια περαστικά σας!»

  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή: iefimerida.gr

  Πώς να αποφύγετε τις καούρες

  Posted: 02 Jan 2013 01:15 AM PST


  Ανάμεσα στις τροφές που προκαλούν καούρες σε πολλούς ανθρώπους περιλαμβάνονται η σοκολάτα, λιπαρά και πικάντικα τρόφιμα καθώς και γαλακτοκομικά προϊόντα.  Η αποφυγή τροφίμων και ποτών που προκαλούν τα συμπτώματά σας είναι πρωταρχικής σημασίας, αλλά μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα για να εμποδίσετε την εμφάνιση της καούρας:
  • Αν είστε υπέρβαρος, σκεφτείτε κάποιο σχέδιο για να χάσετε τα επιπλέον κιλά σας
  • Μην καπνίζετε


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...

  • Μην ξαπλώνετε για τουλάχιστον δυο ώρες μετά το γεύμα
  • Όταν ξαπλώνετε, σιγουρευτείτε ότι το κεφάλι σας είναι περίπου 15 εκατοστά ψηλότερα από τα πόδια σας
  • Πάρτε ένα αντιόξινο.

  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή: iatronet.gr

  Παράταση μιας εβδομάδας για τέλη κυκλοφορίας και κατάθεση πινακίδων

  Posted: 02 Jan 2013 12:15 AM PST


  Με υπουργική απόφαση η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 8 Ιανουαρίου  Παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και για την κατάθεση των πινακίδων, αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομικών. Η προθεσμία έληγε σήμερα Δευτέρα, αλλά για τη διευκόλυνση των φορολογούμενων αποφασίστηκε να δοθεί παράταση λίγων ημερών.
  Μέχρι την Πέμπτη 860.000 πολίτες είχαν προσέλθει για να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας, δημιουργώντας ρεκόρ προσέλευσης σε μια ημέρα. Την Παρασκευή, ο αριθμός εκτιμάται ότι ανήλθε «κοντά στο εκατομμύριο».
  Τα έσοδα του Δημοσίου από τα τέλη κυκλοφορίας υπολογίζονται μέχρι στιγμής στα 950 εκατ. ευρώ. Ο στόχος του προϋπολογισμού είναι 1,25 δισ. ευρώ.


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...

  Μέχρι στιγμής περίπου 80.000 φορολογούμενοι κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας στην εφορία. Πέρυσι τις είχαν καταθέσει περίπου 100.000.
  Από το επόμενο έτος θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να αλλάξει η πάγια προθεσμία ημερομηνίας καταβολής των τελών, ώστε αντί να είναι στο τέλος κάθε έτους, να μετατεθεί για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, ώστε να αποφεύγονται οι ουρές.

  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή: tovima.gr

  Εισερχόμενος κομήτης υπόσχεται φαντασμαγορικό σόου

  Posted: 01 Jan 2013 11:15 PM PST


  Θα είναι πιο λαμπρός από τη Σελήνη κατά το πέρασμά του  Ενας κομήτης που εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο από αστρονόμους στη Ρωσία δεν αποκλείεται να γίνει τόσο λαμπρός στα τέλη του 2013 ώστε να είναι ορατός ακόμα και στο φως της ημέρας.
  Διαστημική χιονόμπαλα
  Η τροχιά στην οποία κινείται η διαστημική χιονόμπαλα, επισημαίνουν οι ερευνητές, παρουσιάζει σημαντικές ομοιότητες με την τροχιά του «Μεγάλου Κομήτη του 1680», ο οποίος έγινε ορατός στη διάρκεια της ημέρας και σχημάτισε μια ουρά με μήκος μεγαλύτερο από το πλάτος της Σελήνης.
  Η ομοιότητα των τροχιών υποδεικνύει ότι τα δύο σώματα σχετίζονται ή ότι πρόκειται για τον ίδιο κομήτη. O νέος κομήτης, με την ονομασία Comet ISON ή C/2012 S1, εντοπίστηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου με τηλεσκόπιο του Διεθνούς Επιστημονικού Οπτικού Δικτύου (ISON) κοντά στο Κισλοβόντσκ στην περιοχή του Βόρειου Καυκάσου. Βρισκόταν τότε σε απόσταση ενός δισεκατομμυρίου χιλιομέτρων από τη Γη.
  Το σόου
  Ο C/2012 S1 θα αρχίσει να γίνεται ορατός με γυμνό μάτι τον Οκτώβριο του 2013, όταν θα φαίνεται να κινείται τις πρώτες πρωινές ώρες ανάμεσα στα άστρα του αστερισμού του Λέοντα.
  Το μεγάλο σόου θα αρχίσει όταν ο κομήτης πλησιάσει τον Ήλιο, οπότε οι πάγοι της επιφάνειάς του θα αρχίσουν να εξαερώνονται από την ακτινοβολία και πιθανώς θα σχηματίσουν μια ουρά που εκτείνεται για χιλιάδες ή και εκατομμύρια χιλιόμετρα στο Διάστημα. Το φαινόμενο θα κορυφωθεί όταν ο κομήτης φτάσει στο περιήλιο, δηλαδή στην ελάχιστη απόστασή του από τον Ήλιο, στις 28 Νοεμβρίου 2013. Υπό την επίδραση της ακραίας βαρύτητας του Ήλιου, ο C/2012 S1 θα πραγματοποιήσει μια κλειστή στροφή πίσω από το άστρο για να εμφανιστεί και πάλι στην άλλη πλευρά του.


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...

  Τι θα πάθει; 
  Κανείς δεν γνωρίζει αν ο κομήτης θα επιζήσει αλώβητος ή αν θα σπάσει σε κομμάτια. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει επίσης πόσο μακριά και φωτεινή θα είναι η ουρά του, αν και οι αστρονόμοι ελπίζουν σε ένα από τα πιο θεαματικά περάσματα των τελευταίων δεκαετιών.
  Δεδομένου ότι οι κομήτες θεωρούνται κατάλοιπα από το σχηματισμό του Ηλιακού Συστήματος πριν από 4,5 δισ. χρόνια, οι επιστήμονες θα παρακολουθούν τον C/2012 S1 αναζητώντας στοιχεία για τη σύστασή του. Οι περισσότεροι κομήτες προέρχονται από το Νέφος του Όορτ, ένα «σύννεφο» παγωμένων, αρχαίων σωμάτων που περιφέρονται αργά σε απόσταση περίπου ενός έτους φωτός από τον Ήλιο.

  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή: tovima.gr

  Θεωρίες συνωμοσίας για την ασθένεια της Χίλαρι

  Posted: 01 Jan 2013 10:15 PM PST


  Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δεν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ή νευρολογική ζημιά εξαιτίας του θρόμβου αίματος που ανέπτυξε μετά τον τραυματισμό που υπέστη στις αρχές Δεκεμβρίου, ανακοίνωσαν οι θεράποντες ιατροί, καθησυχάζοντας ότι αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.  Όπως έγινε γνωστό, η Χίλαρι Κλίντον, η οποία δεν έχει κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση από την 7η Δεκεμβρίου, εισήχθη σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για θεραπεία εξαιτίας του θρόμβου αίματος που κατά τα φαινόμενα συνδέεται με μια διάσειση που είχε υποστεί στα μέσα του Δεκεμβρίου.
  Η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε ότι «πρόκειται για έναν θρόμβο στην φλέβα που βρίσκεται στο χώρο ανάμεσα στον εγκέφαλο και στο κρανίο πίσω από το δεξί αυτί», ανέφερε ιατρικό ανακοινωθέν που έδωσε στη δημοσιότητα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. 


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...

  Στην 65χρονη υπουργό χορηγήθηκε αντιπηκτικό υγρό ώστε να διαλυθεί ο θρόμβος και οι γιατροί σημείωσαν ότι η Κλίντον «σημειώνει εξαίρετη πρόοδο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αναρρώσει πλήρως».


  Την Κλίντον πρόκειται να διαδεχθεί στο θώκο ο Τζον Κέρι, πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, τον οποίο έχει ονομάσει επόμενο υπουργό Εξωτερικών ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή: protothema.gr

  Το έργο της επιτροπής

  Posted: 01 Jan 2013 09:15 PM PST


  Όταν εξετάζουμε την πρόοδο του θέματος της ΑΟΖ, πρέπει να ομολογήσουμε ότι αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που παλεύουν τόσα χρόνια αλλά και νέοι πολιτικοί που ξέρουν να είναι αποτελεσματικοί, δεν θα είχαμε αυτά τα δεδομένα και βέβαια δεν θα ήμασταν σε αυτή την τελική φάση για τη θέσπιση.  Δίχως την επιμονή ανθρώπων σαν τους Σ. Κασσίνη, Η. Κονοφάγο και Α. Φώσκολου δεν θα υπήρχε το υπόβαθρο για να λειτουργήσει το πολιτικό σκέλος του Χ. Λαζαρίδη και το νομικό πεδίο του Α. Συρίγου, για να αναπτύξουμε τα νοητικά σχήματα της υψηλής στρατηγικής που χρειάζεται η ελληνική ΑΟΖ για να γίνει πραγματικότητα. Δίχως αναλύσεις επιστημονικές και τεχνικές, με την υποστήριξη του ανώτατου επιπέδου, απλά δεν θα υπήρχαν τα νέα δεδομένα που προκαλούν την αλλαγή φάσης στον τομέα της θεωρίας παιγνίων. Για να αποφύγουμε τα προβλήματα τα κλασικά της θεωρίας αποφάσεων, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε συμβατικά με τον παραδοσιακό τρόπο που οδηγεί στις αδιεξόδους που γνωρίζαμε τόσα χρόνια, γιατί δεν ακολουθήσαμε τη μοναχική φωνή του Θ. Καρυώτη, την ανορθόδοξη προσέγγιση του Β. Μαρκεζίνη και την καινοτομία της Τ. Φωκιανού. Επιπλέον κανένας δεν είχε δώσει ποτέ σημασία στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων, ενώ εκεί βρίσκονται οι καλύτεροι ειδικοί του τομέα, που έχουν μία βιωματική τεχνογνωσία, λόγω της εμπειρίας τους. Όλα γίνονταν σαν να μην υπήρχε κανείς ειδικός του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, ενώ τώρα όλα έχουν αλλάξει, διότι θεωρούμε ότι πρέπει να αναδείξουμε και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις ικανότητές τους προς όφελος της πατρίδας μας, που έχει τόσες δυσκολίες αυτήν την περίοδο. Με το έργο της επιτροπής αντιλαμβανόμαστε όλοι τη σημασία και την αξία της ελληνικής ΑΟΖ.


  συνέχεια παρακάτω...
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

  -> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

  -> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  συνέχεια...

  Το παράδειγμα της Κύπρου έχει μόνο αρχίσει να λειτουργεί, διότι όλοι ξέρουμε ότι είναι αποτελεσματικό και ότι είναι η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να περάσουμε από το de facto στο de jure για την ελληνική ΑΟΖ, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προσεγγίσουμε τους στρατηγικούς επενδυτές και τα ερευνητικά κέντρα που γνωρίζουν τις επιπτώσεις της δράσης μας. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να περιμένει άλλο. Μπορεί με τις δικές της δυνάμεις να προχωρήσει στην ανάκαμψη και στην ανάπτυξη.  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!

  Πηγή:

  You are subscribed to email updates from In-fo-Stires
  To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
  Email delivery powered by Google
  Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

  sexy-hot news

  Posted: 30 Dec 2012 11:45 PM PST

  sexy-hot news


  [Hotline] Sexy Subject

  Posted: 30 Dec 2012 11:13 PM PST

  Sexy Subject


  Η Aletta Ocean είναι έτοιμη να μας κάνει το τραπέζι.. Η Sandra Vidovic στο Playboy Σερβίας Η Claudia Romani με bikini σε πισίνα στο Miami Τα Κυριακάτικα Hot Links..

  Η Aletta Ocean είναι έτοιμη να μας κάνει το τραπέζι..

  Posted: 30 Dec 2012 10:20 PM PST

  aletta-ocean-kanoni-tv-01

   

   

   

   

   

   

  Η πορνοστάρ απο την Ουγγαρία Aletta Ocean είναι έτοιμη να μας κάνει το τραπέζι.. και εμείς σίγουρα θα πέσουμε με τα μούτρα στο φαΐ

  Δείτε την

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  aletta-ocean-kanoni-tv-08 aletta-ocean-kanoni-tv-06 aletta-ocean-kanoni-tv-02 aletta-ocean-kanoni-tv-03 aletta-ocean-kanoni-tv-04 aletta-ocean-kanoni-tv-05 aletta-ocean-kanoni-tv-07

  Η Sandra Vidovic στο Playboy Σερβίας

  Posted: 30 Dec 2012 07:00 PM PST

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-1

   

   

   

   

   

  Η Sandra Vidovic γδύνεται στο Playboy Σερβίας Δεκεμβρίου 2012

  Δείτε την

   

   

   

   

   

   

   

   

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-2

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-3

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-4

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-5

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-6

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-7

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-9

  Η Claudia Romani με bikini σε πισίνα στο Miami

  Posted: 30 Dec 2012 09:00 AM PST

  **EXCLUSIVE** Italian model Claudia Romani takes her bikini body for a Christmas Day dip in the pool in her new Victoria's Secret bikini in Miami

   

   

   

   

   

   

   

  Η καυτή Ιταλίδα Claudia Romani κάνει τις βουτιές της με bikini σε πισίνα στο Miami..

  Απολαύστε την

   

   

   

   

   

   

   

   

  **EXCLUSIVE** Italian model Claudia Romani takes her bikini body for a Christmas Day dip in the pool in her new Victoria's Secret bikini in Miami **EXCLUSIVE** Italian model Claudia Romani takes her bikini body for a Christmas Day dip in the pool in her new Victoria's Secret bikini in Miami **EXCLUSIVE** Italian model Claudia Romani takes her bikini body for a Christmas Day dip in the pool in her new Victoria's Secret bikini in Miami **EXCLUSIVE** Italian model Claudia Romani takes her bikini body for a Christmas Day dip in the pool in her new Victoria's Secret bikini in Miami **EXCLUSIVE** Italian model Claudia Romani takes her bikini body for a Christmas Day dip in the pool in her new Victoria's Secret bikini in Miami **EXCLUSIVE** Italian model Claudia Romani takes her bikini body for a Christmas Day dip in the pool in her new Victoria's Secret bikini in Miami

  Τα Κυριακάτικα Hot Links..

  Posted: 29 Dec 2012 12:00 PM PST

  sexy-santa-baby-kanoni

  Το τούμπανο Ελίνα Μπεκάκου σε hot φώτο στο facebook της (Paparazzigr.tv)

  Η Χριστίνα Παππά στα καλύτερα γυμνά της (BetCatalog)

  Η Georgie Darby ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι της (OkokoraS)

  Ρώσοι ακτιβιστές κάνουν σεξ χύμα μπροστα στις κάμερες (Seleo)

  Η Sofia Vergara δείχνει την κορμάτα της με bikini στο twitter (drunkenstepfather)

  Ο μεγάλος κώλος της Nicki Minaj με see through κολάν (taxidrivermovie)

  Η Isabella Clark όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είναι αξιαγάμητη (Aphrodita)

  Η κουκλίτσα Rosie Jones πολύ sexy και topless για την Page 3 (YDG)

  Η Natalia Fiore τα έχει πολύ μεγάλα (Beautiful&Busty)

  Η Sha Rizel είναι η καλύτερη βοηθός του Άγιου Βασίλη (TopBabes)

  Η Patrice Hollis μας περιμένει να παίξουμε μαζί της (LookImOnLine)

  Το πολύ καλό κορμί της Ελένης (StudioOriental)

  You are subscribed to email updates from KANONI TV To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
  -- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 12/30/2012 11:12:00 μ.μ.

  [Hotline] APW

  Posted: 30 Dec 2012 11:06 PM PST

  APW


  Νέο σενάριο καταστροφής για το 2013 από τους επιστήμονες της NASA! ΜΑΚΙΓΙΑΖ : 4 απλά βήματα για τέλειο smoky! Η 19χρονη που μοιάζει με κινούμενο σχέδιο! (pics)

  Νέο σενάριο καταστροφής για το 2013 από τους επιστήμονες της NASA!

  Posted: 30 Dec 2012 01:52 PM PST

  ηλιος
  Αφού επιβιώσαμε από το τέλος του κόσμου έρχεται ένα νέο σενάριο καταστροφής να ταράξει την ηρεμία του πλανήτη. Όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Λίαμ Φοξ, επικαλούμενος στοιχεία της NASA, μέσα στο 2013 αναμένεται μία ηλιακή καταιγίδα τόσο ισχυρή ώστε θα «παραλύσει» τον πλανήτη Γη.
  Τα τελευταία χρόνια η ηλιακή δραστηριότητα βρίσκεται σε ύφεση, όμως με το νέο έτος θα ξεκινήσει ένας καινούριος κύκλος δραστηριότητας που θα πριλαμβάνει έντονες ηλιακές εκρήξεις, εκτοξεύοντας στο Διάστημα γιγαντιαίες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων και ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
  Αυτές οι επονομαζόμενες «ηλιακές καταιγίδες» θα χτυπήσουν με πρωτοφανή σφοδρότητα τη Γη σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι οποίοι σημειώνουν ότι θα είναι η πλέον σφοδρή ηλιακή καταιγίδα που έχει βιώσει ο πλανήτης μας τα τελευταία 145 χρόνια.
  Το αποτέλεσμα θα είναι να τεθούν εκτός λειτουργίας όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη και να «πέσουν» τα παγκόσμια ηλεκτρικά δίκτυα. Με απλά λόγια ο πλανήτης θα υποστεί ένα τηλεπικοινωνιακό και ενεργειακό μπλακάουτ για πολλές ώρες, ενώ οι συνέπειές του θα είναι ορατές για πολλές ημέρες ή ακόμη και μήνες μετά το συμβάν. Σοβαρά προβλήματα θα υπάρξουν επίσης στις αερομεταφορές, στα νοσοκομεία αλλά και στα τραπεζικά συστήματα.
  Όπως εξηγεί η NASA, μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα έχει ισχύ ανάλογη με 100 βόμβες υδρογόνου και απελευθερώνει ενέργεια 1 εκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από έναν σεισμό 9-10 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
  ΠΗΓΗ

  ΜΑΚΙΓΙΑΖ : 4 απλά βήματα για τέλειο smoky!

  Posted: 30 Dec 2012 12:46 PM PST

  Μικρά μυστικά για να πετύχετε το σωστό, γατίσιο βλέμμα. Μιάου!
  Βήμα 1ο: Προετοιμάστε τα βλέφαρά σας Ταμπονάρετε πάνω τους λίγο make up (για να εφαρμόσει καλύτερα η σκιά) και περάστε μια σκούρα σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.
  Βήμα 2ο: Συνεχίστε με το μαύρο μολύβιΠεράστε μολύβι κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων (εσωτερικά κι εξωτερικά). Για να φαίνεται πιο φυσικο το αποτέλεσμα, μουτζουρώστε με ένα πινελάκι ή με το δάχτυλό σας.
  Βήμα 3ο: Τελειοποιήστε τη γραμμήΓια γατίσιο βλέμμα, τεντώστε καλά το δέρμα σας (προς τη μεριά των κροτάφων, σα να έχετε σκιστά μάτια) και προεκτείνετε τη γραμμή έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Αν κάνετε κάποιο λαθάκι, διορθώστε το με μια μπατονέτα με λοσιόν ντεμακιγιάζ κι από πάνω περάστε με μια άλλη μπατονέτα λίγο make up.
  Βήμα 4ο: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις βλεφαρίδεςΠεράστε δύο στρώσεις μάσκαρα κοντά στη βάση των βλεφαρίδων και μην επιμείνετε πολύ στις άκρες τους. Αυτό θα δώσει "δύναμη" στο βλέμμα σας χωρίς να κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ στιλιζαρισμένο.
  glamourmagazine.gr

  Η 19χρονη που μοιάζει με κινούμενο σχέδιο! (pics)

  Posted: 30 Dec 2012 10:01 AM PST

  Η 19χρονη που μοιάζει με κινούμενο σχέδιο! (pics)
  Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κοπέλα να προσπαθεί να μοιάσει σε κινούμενο σχέδιο, αλλά πραγματικά η Anastazia είναι ειδική περίπτωση.
  "Δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι χωρίς να κάνω μακιγιάζ" δηλώνει και όταν λέει μακιγιάζ εννοεί τους φακούς επαφής, τις σκιές και τα περιγράμματα που κάνουν τα μάτια της να φαίνονται μεγαλύτερα.
  Είναι κομμώτρια και μακιγιέζ, ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με μια γνωστή μάρκα κοσμημάτων!
  "Τα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια με εμπνέουν γιατί παρουσιάζουν την ιδεατή ομορφιά, με τα μεγάλα και πανέμορφα μάτια τους", καταλήγει.
   E-Radio.gr Blog 
  You are subscribed to email updates from Angela's Pinky World To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
  -- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 12/30/2012 11:06:00 μ.μ.

  [Hotline] PERIERGAA

  Posted: 30 Dec 2012 11:03 PM PST

  PERIERGAA


  Ολική μεταμόρφωση! Από τα 130 στα 70 κιλά σε ένα.... χρόνο! Οι έξι Θεές του Ολύμπου (Ήρα, Αθηνά, Άρτεμις, Δήμητρα, Εστία, Αφροδίτη) ...Η σημασία των ονομάτων τους. Δημοσιεύτηκε το Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness 2013! Οι 7 περίφημοι άλυτοι... κώδικες Η αχόρταγη....(ΑΝΕΚΔΟΤO) UFO ή Μετεωρίτης έπεσε στην Οδησσό της Ουκρανίας... (Video) Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Να μοιράσουμε με Τουρκία τον ορυκτό (μας) πλούτο"! «Τρελάθηκε» ο μικρός…με τα παπούτσια του Μέσι! (video) Το μουσικό δάσος(PICS+VIDEO) Ενας ναός για τρεις θρησκείες κατασκευάζεται στο Βερολίνο Τρύπα στο δρόμο παραλίγο να «καταπιεί» λεωφορείο(VIDEO) Απίστευτο: Άντρες από το εξωτερικό πάνε στην Τουρκία για να… Τσελέντης: "Θα πρέπει να περιμένουμε έναν δυνατό σεισμό τους επόμενους μήνες" (video) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ Δείτε το εσωτερικό ενός κτιρίου στους -59 βαθμούς Κελσίου (pics) Τα παράξενα της εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ο πιο μικροσκοπικός υπολογιστής στον κόσμο Η ¨Ξενηλασία¨ στην Αρχαία Σπάρτη Σε νέα αναθεώρηση της πολιτικής απορρήτου προχώρησε το facebook Μαντέψτε ποιο είναι το πιο βρόμικο οικιακό αντικείμενο! "Oι μουσουλμάνοι ήρθαν για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη" Μέλι: Ένας αληθινός θησαυρός υγείας και δύναμης Όταν το καρότο θεραπεύει! Άνθρωποι που δύσκολα θα βρούν δουλειά! Σε 18 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Δήμητρα Ματσούκα !!!

  Ολική μεταμόρφωση! Από τα 130 στα 70 κιλά σε ένα.... χρόνο!

  Posted: 30 Dec 2012 11:00 PM PST

  Η Charlene Cush, 31 ετών, πριν από 1 χρόνο τα μόνα ρούχα που έβρισκε ήταν XXXXL και μάλιστα για παντελόνι μόνο αντρικό.... Ζύγιζε σχεδόν 130 κιλά, όταν πήρε την απόφαση πως πρέπει οπωσδήποτε να... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Οι έξι Θεές του Ολύμπου (Ήρα, Αθηνά, Άρτεμις, Δήμητρα, Εστία, Αφροδίτη) ...Η σημασία των ονομάτων τους.

  Posted: 30 Dec 2012 10:40 PM PST

  Οι έξι Θεές του Ολύμπου Ήρα: Γιά το όνομα τής σεπτής Βασίλισσας των Θεών δύο είναι οι σοβαρότερες ετυμολογικές εκδοχές. Είτε προέρχεται από την δασυνόμενη λέξη «ώρα», η οποία πρωτίστως υποδηλώνει... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Δημοσιεύτηκε το Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness 2013!

  Posted: 30 Dec 2012 10:20 PM PST

  Η έκδοση του 2013 είναι πλέον διαθέσιμη, παραθέτοντας την συνηθισμένη συλλογή από απίστευτους ανθρώπους και χαρακτηριστικά.... Ο Μουσταφά Αντέλ Ισμαήλ έχει τους μεγαλύτερους δικέφαλους και... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

  Οι 7 περίφημοι άλυτοι... κώδικες

  Posted: 30 Dec 2012 10:00 PM PST

  Τα κρυπτογραφήματα που δεν θα «σπάσουν» ποτέ! Η ιστορία της κρυπτογράφησης είναι μια μακρά σειρά από αποκωδικοποιημένα μυστικά. Κάποια από τα μυστήρια παραμένουν ωστόσο άλυτα: ανάμεσα στους... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Η αχόρταγη....(ΑΝΕΚΔΟΤO)

  Posted: 30 Dec 2012 06:30 PM PST

  Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι ... Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  UFO ή Μετεωρίτης έπεσε στην Οδησσό της Ουκρανίας... (Video)

  Posted: 30 Dec 2012 06:00 PM PST

  Ένας UFO ή Μετεωρίτης, έπεσε στην Οδησσό της Ουκρανίας, χθες 29/12/2012 και καταγράφηκε στο video που ακολουθεί...  Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Να μοιράσουμε με Τουρκία τον ορυκτό (μας) πλούτο"!

  Posted: 30 Dec 2012 05:30 PM PST

  Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει "Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας" για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  «Τρελάθηκε» ο μικρός…με τα παπούτσια του Μέσι! (video)

  Posted: 30 Dec 2012 05:00 PM PST

  Ένας νεαρός Ιρλανδός, ονόματι Σέι, άνοιγε ανυποψίαστος τα δώρα του για τα Χριστούγεννα και «τρελάθηκε» κυριολεκτικά όταν αντιλήφθηκε ότι είχε αποκτήσει τα παπούτσια του Λιονέλ Μέσι!... Διαβάστε... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Το μουσικό δάσος(PICS+VIDEO)

  Posted: 30 Dec 2012 04:40 PM PST

  Στο δάσος Grizedale στη Βρετανία οι περιπατητές αντίκρισαν παράξενα δέντρα κατά τη διάρκεια της βόλτας τους... Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Ενας ναός για τρεις θρησκείες κατασκευάζεται στο Βερολίνο

  Posted: 30 Dec 2012 04:20 PM PST

  Ένας «Οίκος Προσευχής και Μαθητείας» για χριστιανούς, μουσουλμάνους και εβραίους κατασκευάζεται στην πλατεία Petriplatz (πλατεία του Αγίου Πέτρου) του Βερολίνου... Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Τρύπα στο δρόμο παραλίγο να «καταπιεί» λεωφορείο(VIDEO)

  Posted: 30 Dec 2012 04:00 PM PST

  Το μισοβυθισμένο λεωφορείο... Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Απίστευτο: Άντρες από το εξωτερικό πάνε στην Τουρκία για να…

  Posted: 30 Dec 2012 03:40 PM PST

  Μια νέα πηγή τουρισμού φαίνεται πως ανακάλυψαν στην Τουρκία… Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Τσελέντης: "Θα πρέπει να περιμένουμε έναν δυνατό σεισμό τους επόμενους μήνες" (video)

  Posted: 30 Dec 2012 03:20 PM PST

  "Θα πρέπει να περιμένουμε εκτόνωση της ενέργειας που έχει συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.Μέσα στους επόμενους μήνες θα πρέπει να αναμένουμε έναν δυνατό σεισμό"... Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

  Posted: 30 Dec 2012 03:00 PM PST

  δειτε το... Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Δείτε το εσωτερικό ενός κτιρίου στους -59 βαθμούς Κελσίου (pics)

  Posted: 30 Dec 2012 02:40 PM PST

  Έξω η θερμοκρασία έχει κατρακυλήσει στους – 59 βαθμούς Κελσίου και οι εικόνες απο το εσωτερικό του σπιτιού είναι εντυπωσιακές. Το σπίτι βρίσκεται κάπου στο Καζακστάν.  Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Τα παράξενα της εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου

  Posted: 30 Dec 2012 02:20 PM PST

  Ο Μακεδόνας στρατηγός, ο σπουδαίος ηγεμόνας, πέρασε στην Ιστορία και κέρδισε μία θέση στην αιωνιότητα καθώς κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου.  Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Ο πιο μικροσκοπικός υπολογιστής στον κόσμο

  Posted: 30 Dec 2012 02:00 PM PST

  Τον πιο μικροσκοπικό υπολογιστή κατασκεύασε η εταιρεία Raspberry. Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Η ¨Ξενηλασία¨ στην Αρχαία Σπάρτη

  Posted: 30 Dec 2012 01:40 PM PST

  Η λέξη Ξενηλασία, σε πρώτη σημασία, υποδηλώνει την απαγόρευση αφίξεων ή την εκδίωξη ξένων από ένα τόπο... Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Σε νέα αναθεώρηση της πολιτικής απορρήτου προχώρησε το facebook

  Posted: 30 Dec 2012 01:20 PM PST

  Σε νέα αναθεώρηση της πολιτικής απορρήτου προχώρησε το facebook, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις πολλών χρηστών οι οποίοιδιαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπος... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Μαντέψτε ποιο είναι το πιο βρόμικο οικιακό αντικείμενο!

  Posted: 30 Dec 2012 01:00 PM PST

  Το κάθισμα της τουαλέτας έχει την αδικαιολόγητη φήμη ότι είναι το πιο βρόμικο αντικείμενο σε ένα σπίτι. Επιστήμονες, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πολύ πιο βρόμικα μέρη, μερικά από τα οποία δεν... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  "Oι μουσουλμάνοι ήρθαν για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη"

  Posted: 30 Dec 2012 12:40 PM PST

  Το BBC έχει αναλάβει εργολαβικά την πολιτισμική αλλοίωση της Ελλάδας "κλαίει και οδύρεται" γιατί ακόμα δεν έχει κατασκευαστεί το τζαμί στο Βοτανικό... Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Μέλι: Ένας αληθινός θησαυρός υγείας και δύναμης

  Posted: 30 Dec 2012 12:20 PM PST

  Η αξία του έχει εκτιμηθεί από τα πανάρχαια χρόνια. Αποτελούσε βασικό συστατικό της διατροφής των αρχαίων πληθυσμών και χρησιμοποιούνταν τόσο για την διατροφή τους όσο και σαν συστατικό σε... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Όταν το καρότο θεραπεύει!

  Posted: 30 Dec 2012 12:00 PM PST

  Ιστορικά, το καρότο καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά στο Αφγανιστάν και ήταν γνωστό στην αρχαιότητα. Στην αρχαία Ελλάδα, λέγεται ότι ο Ιπποκράτης το χρησιμοποιούσε ως τονωτικό για το στομάχι και ο... Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Άνθρωποι που δύσκολα θα βρούν δουλειά!

  Posted: 30 Dec 2012 11:40 AM PST

  Το να βρεις δουλειά στις μέρες μας δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Γιατί να το κάνεις πιο δύσκολο αλλάζοντας κυριολεκτικά την εξωτερική σου εμφάνιση; Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com

  Σε 18 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Δήμητρα Ματσούκα !!!

  Posted: 30 Dec 2012 11:20 AM PST

  Σε 18 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε... Διαβάστε περισσότερα » Διαβάστε περισσότερα στο http://periergaa.blogspot.com
  You are subscribed to email updates from PERIERGAA To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
  -- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 12/30/2012 11:03:00 μ.μ.

  Sexy Subject

  Posted: 30 Dec 2012 11:12 PM PST

  Sexy Subject


  Η Aletta Ocean είναι έτοιμη να μας κάνει το τραπέζι..

  Posted: 30 Dec 2012 10:20 PM PST

  aletta-ocean-kanoni-tv-01

   

   

   

   

   

   

  Η πορνοστάρ απο την Ουγγαρία Aletta Ocean είναι έτοιμη να μας κάνει το τραπέζι.. και εμείς σίγουρα θα πέσουμε με τα μούτρα στο φαΐ

  Δείτε την

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  aletta-ocean-kanoni-tv-08 aletta-ocean-kanoni-tv-06 aletta-ocean-kanoni-tv-02 aletta-ocean-kanoni-tv-03 aletta-ocean-kanoni-tv-04 aletta-ocean-kanoni-tv-05 aletta-ocean-kanoni-tv-07

  Η Sandra Vidovic στο Playboy Σερβίας

  Posted: 30 Dec 2012 07:00 PM PST

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-1

   

   

   

   

   

  Η Sandra Vidovic γδύνεται στο Playboy Σερβίας Δεκεμβρίου 2012

  Δείτε την

   

   

   

   

   

   

   

   

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-2

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-3

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-4

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-5

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-6

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-7

  Sandra-Vidovic-Playboy-Serbia-Kanoni-9

  Η Claudia Romani με bikini σε πισίνα στο Miami

  Posted: 30 Dec 2012 09:00 AM PST

  **EXCLUSIVE** Italian model Claudia Romani takes her bikini body for a Christmas Day dip in the pool in her new Victoria's Secret bikini in Miami

   

   

   

   

   

   

   

  Η καυτή Ιταλίδα Claudia Romani κάνει τις βουτιές της με bikini σε πισίνα στο Miami..

  Απολαύστε την

   

   

   

   

   

   

   

   

  <a href="http://www.kanonitv.net/2012/12/

  Ενημέρωση από Alexandroupoli οnline

  Posted: 02 Jan 2013 07:28 AM PST

  Ενημέρωση από Alexandroupoli οnline

  Link to Alexandroupoli online

  Η αναγκαία αξιοποίηση του Ζεόλιθου

  Posted: 02 Jan 2013 02:30 AM PST

  ζεόλιθος
  των Ν. Λυγερού, Γ. Χατζηγεωργίου

  Ο όρος ζεόλιθος επινοήθηκε το 1756 από τον Σουηδό ορυκτολόγο Axel Fredrik Cronstedt, ο οποίος παρατήρησε ότι κατά την ταχεία θέρμανση του ορυκτού stilbite, παράγονται μεγάλες ποσότητες ατμού από το νερό, οι οποίες απορροφούνται από το ορυκτό. Βασιζόμενος σ' αυτό το γεγονός, ονόμασε αυτό το ορυκτό zeolite, από την ελληνική λέξη ζέω (zeō), που σημαίνει βράζω και λίθος...
  » Διαβάστε τη συνέχεια →

  Δράσεις κατά του χιονιά στην Εγνατία

  Posted: 02 Jan 2013 12:30 AM PST

  Σχέδιο αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια του χειμώνα

  Εγνατία χιόνια
  Με χιονοφράχτες, κουβέρτες, αλλά και σταφίδες, οργανώνει την άμυνά του απέναντι σε ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα διαρκούντος του χειμώνα, η Εγνατία Οδός, ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας.

  Ο κίνδυνος ισχυρών χιονοπτώσεων και εγκλωβισμού αυτοκινήτων και οδηγών επί πολλές ώρες ή και μερόνυχτα στο οδόστρωμα...» Διαβάστε τη συνέχεια →

  Ο Εθνικός έκοψε την πρώτη πίτα της χρονιάς

  Posted: 01 Jan 2013 11:00 PM PST

  πίτα Εθνικός
  Τηρώντας την παράδοση, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έκοψε την πρώτη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς.

  Από νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς, στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου συγκεντρώθηκαν παλιοί και νέοι παράγοντες και αρκετοί φίλοι της ομάδας για να ανταλλάξουν ευχές. Φέτος έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης συνοδευόμενος από την εορτάζουσα σύζυγο του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Στρατηγός Δ. Γκαγκαστάθης, οι βουλευτές Γιώργος» Διαβάστε τη συνέχεια →

  Τι φέρνει το 2013 για Δημόσιο, ΟΤΑ

  Posted: 01 Jan 2013 09:00 PM PST

  Η γνωστή παροιμία «ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ» θα μπορούσε να… αλλάξει κατά τι λίγους μήνες για το 2013 και να γίνει «ο Ιανουάριος και η τρόικα μας έφτασαν, εμπρός βήμα ταχύ», για τις αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση και στους ΟΤΑ.

  Στην μεν πρώτη περίπτωση, τον πρώτο μήνα του νέου έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των δομών στα υπουργεία, και το Φεβρουάριο να έχουν τοποθετηθεί στις κενές θέσεις του Δημοσίου οι υπάλληλοι ΙΔΑΧ ΔΕ που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το 2012. Στη δε άλλη περίπτωση, οι δήμοι...» Διαβάστε τη συνέχεια →
  You are subscribed to email updates from Alexandroupoli online
  To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
  Email delivery powered by Google
  Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

  Το τούμπανο Sofia Vergara στο twitter της!

  Posted: 02 Jan 2013 07:19 AM PST  Μας απογείωσε πρωτοχρονιάτικα...ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!

  Δήμητρα Αλεξανδράκη-Τι ωραία που σκύβει στον καναπέ... όταν φοράει εσώρουχα..

  Posted: 02 Jan 2013 06:29 AM PST

  "Σκύψε, σκύψε κι άλλο" φώναζαν οι θαμώνες στο κλαμπ, όταν το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε μπροστά τους μόνο με τα εσώρουχά της. Έσκυψε διακριτικά στον καναπέ και τα μάτια μας έκαναν πουλάκια!  "Δώσε πόνο Δήμητρα" της φώναζαν οι άνδρες κι εκείνη όλο και έγερνε μπροστά στο φωτογραφικό φακό του Radar.gr. Αυτά είδε ο Ρώσος μεγιστάνας στην Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι και τη γέμισε με πλούσια δώρα αξίας 37.500 ευρώ. Και φανταστείτε, ήταν μόνο θαυμαστής της!
  undefined
   

  [SPAM - BARRACUDA] [Hotline] SevenArt Awards 2013!

  Posted: 02 Jan 2013 04:56 AM PST

  2 Ιανουαρίου 2013 Καλή Χρονιά!

  SevenArt Awards 2013: Κινηματογραφικά Βραβεία Κοινού Μεγάλος διαγωνισμός του SevenArt.gr! Η μεγάλη ψηφοφορία του SevenArt.gr για τις καλύτερες ταινίες και συντελεστές του 2012 ξεκίνησε! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, γιορτάζουμε τον ερχομό του νέου χρόνου με τα Κινηματογραφικά Βραβεία Κοινού του ελληνικού internet!

  Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, μπορείτε μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου να επιλέξετε μεταξύ των υποψηφίων σε 20 κατηγορίες, διεκδικώντας ένα από τα δεκάδες κινηματογραφικά και άλλα δώρα που θα κληρωθούν.

  Οπότε, ακονίστε τη μνήμη σας για το 2012 και ψηφίστε στα SevenArt Awards 2013!

  Καλή χρονιά, χαρούμενη, δημιουργική, με υγεία & αλληλεγγύη σε όλους-ες!

  περισσότερα >>  

    SevenArt.grE-mail: info@sevenart.gr Αν δεν επιθυμείτε να λάβετε ξανά αυτό το newsletter στείλτε email στο info@sevenart.gr με θέμα "Remove"
  -- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 1/02/2013 05:08:00 π.μ.
  Share this article :

  Τα νεα της Περιφερειας